MSI GTX 750 TI Oyun Performansı

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle yeni almış olduğum MSI GTX 750Ti ekran kartının oyun performansına bakacağız. Ekran kartından biraz bilgi vermek gerekirse maxwell teknolojisi kullandığı için yüksek performans vermesinin yanında düşük güç tüketimiyle göze çarpıyor. Kart 60 Watt güç tüketiyor ve üzerinde ekstra güç girişi yok. Ekran kartında görüntü çıkışları olarak 1 tane vga, 1 tane hdmi ve 1 tane de dvi-d girişi bulunmakta.
Test edilen sistem:
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz - 2.80Ghz
  • Anakart: Msi G33m
  • Ram: 4x2Gb 667Mhz
  • Ekran kartı: Msi Gtx 750 Ti
  • Güç Kaynağı: Zalman Zm500-le
Şimdi Ekran kartının oyun performansına bakalım:
Not: Videolardaki ilk ayarlar oyunların kendi ayarladığı ayarlardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk inceleme için bu kadar oyun yetişti test etmemi istediğiniz oyun varsa yorum olarak yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@DarKReFLex anlayışın için teşekkür ederim elimde GTA 4 var bir takım sorunlar var onları çözdüğüm zaman GTA 4 ve Batllefield 4 oyun performansını paylaşacağım. Euro Truck Simulator 2 de var ama rivatuner ETS2'yi bir türlü algılamıyor. Ama en yakın zamanda GTA 5 alacağım.

Darboğaz olmalı galiba, GTX 750Ti'ye göre düşük FPS alıyorsunuz. Hem de 900p'de ve çevrimdışı oyunda.
Tüm videolarda işlemci ve ekran kartı kullanımına baktım ve darboğaz göremedim. Siz hangi videonun hangi dakikasında bunu gördüğünüzü söyleyebilir misiniz?

Hocam normal gibi darboğaz ya. Sonuçta eski bir işlemci ama hala iş görüyor valla bende eski sistemimde kullanıyorum bir sıkıntısı yok. İşimi görüyor. :D

Tüm videolarda işlemci ve ekran kartı kullanımına baktım ve darboğaz göremedim. Siz hangi videonun hangi dakikasında bunu gördüğünüzü söyleyebilir misiniz?
GTX 750Ti'ın AMD tarafındaki muadili R7 265'i kullanıyorum. Benim kartım sizinkiyle yarışıyor, ben CS:GO botlarla çevrimdışı modunda 1080p çözünürlükte, ayarlar olabildiğinin en yükseğinde ve 280-300FPS civarı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı