Msi GTX 750 Tİ Twin Frozr OC. Sonrası Performans testi

Bu kullandığın ekran kartı AMD R7 265'ten daha mı? İyi yoksa aynı mı?

R7 265 performansini bilmediğim için yanlış bilgilendirme yapmayayim. Youtube de 750 ti vs r7 265 fps test yazarsan mutlaka karsilastirmalari vardir. Ama benim degerlerimi goz önünde bulundurma youtube deki testler de genelde fabrika çıkış halleriyle test yapiliyor.

Olur ama anakart modeli nedir?
işlemciye OC. Yapabileceğin bir anakart seç ilerde degistirirsen işlemci ileriye dönük olsun.

Bu arada bu soruyu Masaüstü Bilgisayar bölümün de açarsan daha iyi olacaktir. Daha fazla yardım alabilirsin orda.

Son düzenleme:
Sana tavsiyem o güç kaynağı ile kasayı değiştirmen , kasa için zalman, corsair, cooler master vs alabilirsin güç kaynağı içinde gene bu markalar geçerli.

corsair spec3 istiyordum fakat vatanda yok zalman z11 neo da olabilirdi normal zalmanın ön tarafı kötü bana göre

Grafik yongaları harici ve dahili olarak ikiye ayrılır. Her ne kadar günümüzde dahili grafik yongalarının gücü arttıysa da daha fazla performans için harici ekran kartı kullanırız. Sonradan taktığımız harici Ekran kartlarına hız aşırtma yaparken ana kartın bir önemi yoktur ama işlemciye bir hız aşırtma yapacaksak anakart önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…