Msi GTX 750 Ti ve Q8400 Kasma Sorunu

Oguzxx45

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi saçma bir şekilde oynadığım oyun max. ayarlarda da min. ayarlarda da kasıyor. Bazen 30 FPS alıyorum, bazen ise 16 17 20. Oyun online oyuncu cok olursa daha da düşebiliyor. Sizlerden ne yapmam gerektiğini, neden kasmış olduğunu oğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarına işlemcini meşgul eden bir virüs bulaşmış olabilir, bilgisayarın boştayken işlemcinin kullanım durumuna bakar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi başka bir oyunda denemedim boştayken 0 ile 11 arasi cpu kullanimi oluyor ve silemeidgim Çinli bir program var işletim sistemim win7 64 bit monitorden kaynakli olabilirmi sorun 1080p mi aliyim monitor oyle dediler çünkü

@Oguzxx45 Windows 8.1'i internet üzerinden yüklemek değil de indirmek mümkün. Öğrenciyseniz Dreamspark üzerinden keyi alıp, değilseniz satın alıp internet üzerinden indirip kurabilirsiniz. Ayrıca oyun korsansa yapabileceğimiz bir şey yok. Korsan oyunlarda bu tür problemler gayet doğal. Orijinal almalısınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı