Msi GTX 750 Ti ve Q8400 Kasma Sorunu

Oguzxx45

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi saçma bir şekilde oynadığım oyun max. ayarlarda da min. ayarlarda da kasıyor. Bazen 30 FPS alıyorum, bazen ise 16 17 20. Oyun online oyuncu cok olursa daha da düşebiliyor. Sizlerden ne yapmam gerektiğini, neden kasmış olduğunu oğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz gözükmüyor hocam. Ayarları en sona çekmeyi deneyin. Ayarlar düşük olduğundan GPU kullanım düşürmüş olabilir.
Kesinlikle. Oyun içerisinde GPU kullanımının aniden düşmesi oyunda takılmalara sebep olur. Grafik ayarlarını yüksek tutun.

GPU kullanimi sürekli dusup cikiyordu zaten ama takilma yok fps dusuk acaba hd monitor mu alsam

Simdi kaspersky ile tarama yapicam önerebiliceginiz çeşitli program varmi ?
Olmazda full hd alicam

Virüs programı kaspersky ile tarama yaptım fpsde artış gözlemledim fakat hala fps düşmeleri cok fazla online oyun olduğu için sunucuların oyuncu sayısıyla iligli fps düşüyor yardım eden herkeze teşekkürler. Fakat sorunumu tam olarak hala cözemedim arayışa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…