Satılık MSI GTX 750Tİ ve Kingston V300 SSD

Tkeser

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Nakite ihtiyacim oldugu için satiyorum. Ekran karti ve SSD'de en ufak problem yoktur. 2 ay önce vatandan alindi. Sıfır gibiler. Garantileri devam ediyor. Kutusu ve faturasi mevcut.

Ürünler:

Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar

Ekran karti için 340 TL düşünüyorum ve SSD içinde 100 tl.

ilgilenenler bana 0542 246 60 42 nolu telefondan ulaşabilirler.
İstanbul içi elden satiliktir. İyi sosyaller.

Resimler:

a58QG4.jpg
pgM3Wr.jpg
Wn8vQm.jpg
YB8LO2.jpg
yMJa3k (1280 x 960).jpg
zAOkB7.jpg

Güncel

İlan guncel ekran karti 320 tl son fiyat

Ben alıcam, facebook varsa atarmısın ordan detayları konuşalım. Bende Osmanbey'de oturuyorum. Benchmark testi ve ürünü incelemem yada sonuçları yollarsan alabilirim direk. Zaten yeni almışsın gayet iyi, ciddi alıcıyım.

@I3eyaz Ssd bugun satildi ekran karti duruyor şuanda bilgisayara takili degil kutusuna kaldirdim isterseniz takarim uzak masaustu baglantisi veririm istediginiz testi yaparsiniz

@Oliver Queen
Ssd satildi ekran karti duruyor

Bu aralar Zaten Ekran Kartı Alıcaktım Bunu Gördüm İyi olabilir Alabilirim.Facebook verebilirsen Daha iyi bi şekilde konuşabiliriz

Kardeşim ben alıyorum ekran kartını arayacağım. İlk ben talip oldum. Get ücretini hesapladım. 29 lira get ücreti kesilecek. 320 yerine 340 liraya koyarsın hemen alırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı