MSİ GTX 760 G E SLİ MI YOKSA GTX 780 Mİ

İkisi arasında çok fark üst seviyesini öneririm. Yeni Seyler çıktığın onlarada uyum sağlar hiç değilse. Ne olursa olsun ihtiyaçlarınız biraz üstü olsun.

3 tane gtx 760 bağlasan bile gtx 780 performansını alamazsın. Nedeni şu: 3 adet pcı slotu olan anakartlarda ilk slot x16, ikinci slot x8, üçüncü slot x4 olur. Yani sen 3 adet Gtx 760 bağlasan bile alacağın performans 2 adet Gtx 760 bile olmuyor kardeşim.

JaroxJamaica, bildiğim kadarıyla birinci slot x16 diğerlerine ne kadar bağlasan da x8 oluyor ama, yanlış mı biliyorum acaba?
Recep BALTAŞ Asus'un bir anakartını tanıtıyordu. Orada birinci slot x16, ikinci slot x8, üçüncü slot x4 demişti. Bende biraz araştırdım. Bir kaç Asus anakarta baktım. Hepsinde üçüncü slot x4 olarak belirtiliyor. Belki başka anakartlarda durum farklıdır. Anakartın incelemesini bulunca burada paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı