MSI GTX 960 4 GB Tabanlı Sistem Önerisi

Egemen kurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2500-2600 TL bütçem var. Daha üstüne çıkamam. Monitör vs. dahil değil. Bir sistem toplayabilir misiniz? Sistemde MSI GTX 960 4 GB olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png

Arkadaşlar 2500-2600 TL bütçem var. Daha üstüne çıkamam. Monitör vs. dahil değil. Bir sistem toplayabilir misiniz? Sistemde MSI GTX 960 4 GB olmasını istiyorum.
Msı gtx 960 4g yerine 2g modelini almanı tavsiye ederim sebebi ise 4gb belleğin hepsini kullanmaya kalkarsan 15-20 fps alırsın telefondan yazdığım için tam açıklayamadım umarım anlamışsındır

Daha sonra aynı bellekten bir tane daha alıp 16 GB hafızaya ulaşabilirsin.

Dosya Ekleri

• 2600.png
    2600.png
    54,3 KB · Görüntüleme: 243
Ben R9 380 aldım bu bütçeye daha performanslı ama tabi sizin terchiniz :)

Dosya Ekleri

• asdsadsaf.jpg
    asdsadsaf.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 239
Sisteminiz güzel olmuş ben Vatan'dan topladım. Fakat 500 Watt güç kaynağı az değil mi bunu 600 watt yapsak arkadaş için gayet güzel bir sistem olur.

Olabilir aslında fakat GTX960 Güç tüketimi bakımından az olduğu için 500W seçtim :) ha ileride yükseltme yapar felan iş değişir :)

Güç tüketimi az bu konu da haklısınız fakat yük altında ne kadar güç çekeceğini pratikte kestiremeyebiliriz. Bu yüzden biraz daha garanti bir kaynak önerip de ileride mağdur olmaması için 600 watt ideal olmalı. Neden derseniz, güç kaynağına çoğu insan fazla önem vermez ama aslında OEM parçaların sıkıntı çıkarmasında güç kaynağının yetersiz kalması büyük bir rol oynuyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı