MSI GTX 960 4G GTA 5 Performansı nasıldır ?

batuhandnd

Megapat
Daha fazla  
GTX 960 ile Mini Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

Bu sistemi topluyorum arkadaşlar, bir fark var MSI GTX 960 2G değil de 4G alacağım. (Bu sisteme 4G'nin uygun olup olmadığını da söylerseniz sevinirim.) Bu toplanacak sistemde GTA 5 oyununda nasıl bir performans elde ederim? Tabii ki herkes gibi amacım ultrada oynamak. Eğer bilgi verecek arkadaş "ultrada şu kadar FPS, medium da şu kadar FPS alırsın" gibisinden bilgilendirirse memnun olurum.

Teşekkürler.

Performansı iyidir, ama ultra düşüncen varsa 980Ti ve üstü bir kart alman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O sisteme 4G modeli de uygundur.

O sisteme 4G modeli de uygundur.
Bu sistemi önceden toplamışlardı videosunu izlemişsindir. Kasanın içindeki 500 watt güç kaynağı kullanılmış bu sistemde. Fakat ben GTX 960 4g alacağım. Bu 4G watt tüketimini arttırırmı acaba ? Kasanın içindeki 500 watt yeterli olurmu ? Olmaz ise kaç watt almalıyım bu sisteme ve biraz ucuz olması lazım bütçemi aşıyorum diğer türlü.

Rahatlıkla yeter. Bellekler 3-5W bir şey harcar zaten. GPU değişmedikçe güç tüketimi sabittir ekran kartının.(varsayılan ayarlarda)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı