MSI GTX 960 Cızırtı Sorunu

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, az önce oyun oynarken bir anda ekran kartımdan cızırtı gelmeye başladı. Isıları kontrol ettiğimde 45 derecedeydi. Ekran kartına elimi sürdüğümde aşırı derecede sıcaktı. Msi afterburner'den manuel olarak fanları çalıştırdım. Kartım soğudu tekrar oyuna girdiğimde cızırtı devam ediyor ama oyunu alta altığımda cızırtı bir anda kesiliyor. Ekran kartının fanlarını elimle durdurdum ses fanlardan gelmiyor, ekran kartının içinden geliyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Sistemim;
İşlemci: i5 6500 (stok fan)
Ekran Kartı: Msi GTX 960 4G
Ram: Kingston HyperX 8 GB 2666 MHz
Anakart: Asus Z170-K
Güç ve kasa: Zalman R1 600LE 600W

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt+TAB yaptığınızda anında kesiliyorsa kartınızda benim sorunum gibi Coil Whine var. Geçmiş olsun.

Kasayı topluyalı yaklaşık 1 sene oldu. Bu zaman'a kadar böyle bişey yoktu. Coil Whine dediğiniz sorun ilk alındığı zaman olursa olmaz mı? yani ileriki zamanlarda ortaya çıkabilir mi bu sorun?

Kaç kere. Sapphire'nin servisine EndeksBilişim gibi bir bakkal firma baktığından anlamıyorlar. 3. yollayışım serviste şuan. Siz yollayın. MSI markasının servisi çok iyidir. ServisPoint şirketi bakıyor. Sıkıntı çıkarmazlar merak etme.

Coil Whine sorunu fabrikadan kaynaklanan bobin hatası. Baştan CW yoksa; sonradan ortaya çıkacağını zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…