MSI GTX 960 vs Asus GTX 960

R9 380X olarak sadece Sapphire ve Gigabyte modelleri var. Sapphire'in Zero Frozr teknolojisi olduğundan Sapphire Nitro R9 380X almalısın. Buraya bilgisiz arkadaşlar dolmuş anlaşılan. Asus ve Msi karşılaştırmasında Msi daha iyi soğutmaya, daha iyi teknik servise ve daha iyi yazılım desteğine sahip. Asus sadece biraz daha sessiz çalışıyor. Msi modeli hem de daha ucuz. Herhangi bir kartta Asus yerine Msi tercih edebilirsiniz.

MSI GTX 960 Gaming 4G kullanıyorum gayet memnunum. Belli bir sıcaklığa kadar fanlar dönmeden kendi kendini soğutabiliyor. Aralarında da bi fark olduğunu düşünmüyorum.

MSI GTX 960 4G Aldım hiçde pişman değilim. Kesinlikle yazılımsal ve soğutması olsun MSI her zaman iyidir. AMD ekran kartı önerenler İnternetten inen oyunları Evolve görmüyor yani ayar uygulayamıyoruz ama Nvıdıa karışmıyor o yüzden Nvidia bence hep önde hem daha az güç harcıyor ve daha az ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı