MSI GTX 960 vs MSI R9 285

Hangisi Alınmalı ?

• MSI GTX 960

Oy: 18 52,9%
  • MSI R9 285

Oy: 16 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Daha öne Neutral bu konuda gereken açıklamayı yapmıştı.Fikrimin arkasındayım.

Ben ekran kartımın yükteki fan sesinden muzdarip olduğum için GTX 960 bana çok serin ve sessiz geldi ve bu yönü cezbetti. Performanslar da yakın olunca iş kişisel beklentilere kalıyor, tabi GTX 960'ın fiyatını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Eğer oynamak istediğin oyunlar mantle destekli ise hemen r9 285 al ama nvidia taraflı oyunlar ise gtx 960 al. Benim terciğim R9 3.. serisini bekle.

Benim önerim GTX 960 olacaktır. Ama hemen alma. Bir süre bekle, fiyatı düşsün. Kartın şu anki fiyatı çok yüksek.

Aynı performansa niye daha fazla ödeyesin ki? Sıradan bir oyuncu için sıcaklık değerleri önemli değildir. Önemli olan kartın 95C'ye ulaşmaması ve iki kart ta bu sıcaklıklara ulaşmıyor. Aradaki 200 TL fark elektrik faturalarında kapanıyor zaten. Benim oyum 285'e.

Yorumlarınıza ve oylarınıza sonsuz teşekkürler.
Alacak arkadaşlara da yardımcı olur umarım bu konu tekrardan herkese teşekkürler.
Ben öyle orta düzeyde bir oyuncuyum (kendi çapımda) oynayacağım oyunlar ;
GTA 4 - GTA5
Battlefield 3 - Battlefield 4
Counter Strike : Global Offensive
Payday 2
gibi oyunları ultrada 5 sene oynasam yeter.

R9 285 daha mantıklı olucaktır. Sadece oyunlarda performans bekliyorsan, psun yetiyorsa R9 280x daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…