MSI GTX 960 vs Sapphire R9 380 256 bit

Kardeş ben sana ne diyorum gaming performansında r9 380> Gtx 960, Gtx 960 Slı > r9 380 C.F.Ama ben tek Gpu alacak olsam bile az güç tüketimi ve mimarisinden dolayı Gtx 960 seçerim diyorum DÜZGÜN OKU.

Ya adamım sana bir lafım yok benim üzerine ALINMA ALINMA. Son anka denilen adam başka konu da aynı durumları yaptı sonra hatayı görünce anca düzeltti kaçtı burada da aynısını yapıyor senin fikrine saygım hala varken konuyu kapat. YA ANLAMIYOR MUSUN BEN ONLARI SANA DEMEDİM BANA KARŞI KİBAR OL BEN DA SANA KİBAR OLAYIM BEYNİNLE DÜŞÜNMELİSİN SENDE .
 
Bana eyvallah.Size ayıracak vaktim kalmadı kalın sağlıcakla.

Oh be kardeşim sen git vizelerin veya lys sınavın vardır sen çalış kapat konuyu yoksa harbiden çok saygısızlık edeceğim sana bak hala saygılıyım gelip düzgün konuş beynini kullan diyip sinirlendiriyorsun beni.
 
Bence de kardeş biz daha uzatmayalım. Mesajlar ortada gören incelesin karar versin.Biz ağzımız bozmadan konu kilitlensin kalın sağlıcakla.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı