MSI GTX 970 1300 TL'yi geçti.

Merhaba arkadaşlar. An itibariyle Vatan bilgisayarda doların 2.40'ın üzerine çıkmasının ardından MSI GTX 970 gaming 4G'de 1300 TL yi geçmiş bulunmakta. Daha birkaç ay önce 1220 TL idi :( Yakın zamanda sistem toplayacak arkadaşlara beklemeleri önerilir(y) Sizin bu yükseliş hakkında düşünceleriniz neler?

gtc.png

Yaklaşık 1.5 ay önce, dolar bu kadar yüksek değilken Vatan Web'e özel kampanyasından 1,099,00 TL ye almıştım ekran kartımı. Galiba şanslıyım. Umarım Dolar daha fazla yükselmez. Etkisi büyük çünkü bu fiyat değişimlerine.

Ben Kasım ayında 1234TL'ye almıştım. Hatta özelden ayırırken ısrarla demişlerdi: Yarın ASUS gelecek diye ama ben yine de umursamadım ve beklememe değdi gibi bir şey... 3.5GB'dan sonra...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. An itibariyle Vatan bilgisayarda doların 2.40'ın üzerine çıkmasının ardından MSI GTX 970 gaming 4G'de 1300 TL yi geçmiş bulunmakta. Daha birkaç ay önce 1220 TL idi :( Yakın zamanda sistem toplayacak arkadaşlara beklemeleri önerilir(y) Sizin bu yükseliş hakkında düşünceleriniz neler?

Eki Görüntüle 47373
Tamda sistem toplamaya hazırlanıyordum nasıl bir şanstır bu be.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı