Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı alıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha yüksek performans verir? Asıl bu kartı grafik çizimlerinde ve video editlemede kullanacağım. Hızlı cevap verin lütfen çünkü hemen bugün alacağım.
Bilgisayarımın işlemcisi: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.20 GHz. RAM'i: 16 GB.
Çok teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı alıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha yüksek performans verir? Asıl bu kartı grafik çizimlerinde ve video editlemede kullanacağım. Hızlı cevap verin lütfen çünkü hemen bugün alacağım.
Bilgisayarımın işlemcisi: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.20 GHz. RAM'i: 16 GB.
Çok teşekkürler...
GTX 970 de evet güçlü bir kart hatta çoğu oyunda öne bile geçiyor 5 FPS kadar ama güncel değil artık. Şuan ki sıfır fiyatlarını da hak etmiyor GTX970. RX 470 ise GTX970'e göre daha güncel ve daha ucuz bir seçenek
Nvidia şu an 6. nesil kartlara bile desteğini devam ettiriyor. Sürücü konusunda da başınızı derde sokmuyor. AMD tarafının son sürücü şikayetlerini görmüşsünüzdür elbet. İnşallah 970 almışsınızdır.