MSI GTX 970 4 GB vs MSI RX470 4 GB

Ege Kurnaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı alıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha yüksek performans verir? Asıl bu kartı grafik çizimlerinde ve video editlemede kullanacağım. Hızlı cevap verin lütfen çünkü hemen bugün alacağım.
Bilgisayarımın işlemcisi: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.20 GHz. RAM'i: 16 GB.
Çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı alıyorum ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha yüksek performans verir? Asıl bu kartı grafik çizimlerinde ve video editlemede kullanacağım. Hızlı cevap verin lütfen çünkü hemen bugün alacağım.
Bilgisayarımın işlemcisi: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.20 GHz. RAM'i: 16 GB.
Çok teşekkürler...
Ben GTX 970 alırdım.

GTX 970 de evet güçlü bir kart hatta çoğu oyunda öne bile geçiyor 5 FPS kadar ama güncel değil artık. Şuan ki sıfır fiyatlarını da hak etmiyor GTX970. RX 470 ise GTX970'e göre daha güncel ve daha ucuz bir seçenek :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı