Msı Gtx 970 anti aliasing sorunu

merdinal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Fifa 15 1080p yüksek ayarlarda oyuncuların formalarının resimde gördüğünüz gibi tırtıklı gösteriyor. Dsr'i açtığımda çözünürlüğü en sona aldığımda ise sorun düzeliyor fakat bu seferde fps düşüşleri yaşanıyor. "GTX 970 ile nasıl fps düşüşleri yaşıyorsun ?" diyorsanız haklısınız. Monitör 60 hz olduğu için fps oyunda 150 falan çıkıyor ve oyunda takılmalar oluyor. Bende mecburen 60 fps kilitliyorum ve ondan sonra takılmalar olmuyor. Fakat replaylarda ise 30 fps düsüyor. İş çok karma karışık bir vaziyette. MSI GTX 970 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

10955677_1788726524686029_1923244149_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Fifa 15 1080p yüksek ayarlarda oyuncuların formalarının resimde gördüğünüz gibi tırtıklı gösteriyor. Dsr'i açtığımda çözünürlüğü en sona aldığımda ise sorun düzeliyor fakat bu seferde fps düşüşleri yaşanıyor. "GTX 970 ile nasıl fps düşüşleri yaşıyorsun ?" diyorsanız haklısınız. Monitör 60 hz olduğu için fps oyunda 150 falan çıkıyor ve oyunda takılmalar oluyor. Bende mecburen 60 fps kilitliyorum ve ondan sonra takılmalar olmuyor. Fakat replaylarda ise 30 fps düsüyor. İş çok karma karışık bir vaziyette. MSI GTX 970 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Eki Görüntüle 47036
-Fifa 15 anti-alasing i sorunlu olan bir oyun. Oyuncular sweetfx kullanıyorlar bu nedenle. Bende gtx 780 ile aynı sorunu yaşadım. Yani kartınızla ilgili bir sıkıntı yok.
-Fps monitör hz'inin üstüne çıktığında takılma,donma olmaz. Sadece ekranda bazı yırtılmalar(tearing) gerçekleşir.
-Replaylerde ise oyun kendi sabitliyor 30fps e. Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok.

Fifa 15 anti-alasing i sorunlu olan bir oyun. Oyuncular sweetfx kullanıyorlar bu nedenle. Bende gtx 780 ile aynı sorunu yaşadım. Yani kartınızla ilgili bir sıkıntı yok. Birde fps monitör hz'inin üstüne çıktığında takılma,donma olmaz. Sadece ekranda bazı yırtılmalar(tearing) gerçekleşir.

Öncelikle teşekkürler kusura bakma tam bilmiyordum bu yırtılmaları sadece hz değeri yükselince geçer dimi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı