3500 TL'ye PC için gamepad önerisi

Bütçe
2000-3500
bende düne kadar aynı düşüncedeydim hocam fakat bu gamesir cyclone 2 modelinde takılı kaldım. TMR ve Hall efect özellikleri ölü bölge ve kullanım ömrü olarak çok tavsiye ediliyor. O sebep ile kafam çok karışık.

Dualsense için de ciddi bir bağlantı sorunu olduğunu sürekli söylüyorlar ama yeni yazılımla bu durum sonlanmış mıdır?
Benim normalde bağlantı sorunlarım vardı fakat şimdi yeni yazılım geliştirmişler. Geçen steam'den oyun kolunu bağlamak istediğimde programı indirtti. Yazılımı açınca kolu bağlayabiliyorsun sıkıntısız.

sadece bağlantı sorunu mu vardı? stabilite, gecikme gibi sorunlar olur mu acaba?
Hayır gecikme sorunu yoktu. Hatta ben çakma kolla oyun oynuyordum onda gecikme hissetmiyordum fakat dualsense aldıktan sonra çakma kolda gecikme olduğunu anladım.

PC'ye yapılan çoğu oyun (PS exclusive ve bazı oyunlar hariç) Xbox tuş dizilimine göre yapılıyor zaten.
Evet böyle bir problem var fakat bir yerden sonra alışıyor insan. Ve çoğu oyunları nexus üzerinden arayüzü modlayabiliyorsun.

Hayır gecikme sorunu yoktu. Hatta ben çakma kolla oyun oynuyordum onda gecikme hissetmiyordum fakat dualsense aldıktan sonra çakma kolda gecikme olduğunu anladım.

Evet böyle bir problem var fakat bir yerden sonra alışıyor insan. Ve çoğu oyunları nexus üzerinden arayüzü modlayabiliyorsun.

Dosya Ekleri

• 1759243180328.png
    1759243180328.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 7
2.5 yıldır Xbox kolumla Mortal Kombat 11 EA FC Witcher 3 oynuyorum herhangi sorun olmadı orijinal şarj kiti satılıyor Xbox kolu için veya şarj edilebilir pilde alabilirsiniz.
Xbox kollarının hepsi mi pilli hocam? wifi olanı yok mu?

Benim normalde bağlantı sorunlarım vardı fakat şimdi yeni yazılım geliştirmişler. Geçen steam'den oyun kolunu bağlamak istediğimde programı indirtti. Yazılımı açınca kolu bağlayabiliyorsun sıkıntısız.
peki hocam bu TMR ya da Hall efect özellikleri ile ilgili detayları biliyor musun? Dualsense ya da Xbox controllerlarda bu özellikler mevcut mu? Ya da ihtiyaç mı bu özellikler?

peki hocam bu TMR ya da Hall efect özellikleri ile ilgili detayları biliyor musun? Dualsense ya da Xbox controllerlarda bu özellikler mevcut mu? Ya da ihtiyaç mı bu özellikler?
TMR Dualsense'de var aynı zamanda Haptic Feedback ve Adaptive Trigger var. Dualsense'i almamın sebebi bunlardı zaten. Bu özellikler xbox tarafında haptic feedback bu kadar dolu değil ve Adaptive Trigger yok. Kendi düşüncem bu özellikler kolu daha eğlenceli kılıyor.

Burada kafamda asıl soru şu oluyor markaya mı para veriyorum? Yoksa aldığım ürüne mi? Xbox controller ile Gamesir cyclone 2 tarafında bunu düşünüyorum mesela.

Burada kafamda asıl soru şu oluyor markaya mı para veriyorum? Yoksa aldığım ürüne mi? Xbox Controller ile GameSir Cyclone 2 tarafında bunu düşünüyorum mesela.

Xbox uygulaması üzerinden oynamak ergonomi kalite ve uyum göz önünde bulundurursanız Xbox uygun fiyatlı Hall effect şarjlı istiyorsanız GameSir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı