Msi GTX 970 BIOS Overclok Sorunu

Artık böyle hatalar yapacğımı sanmıyorum buda bana ders oldu.
Hani derler ya hasta doktoru görünce iyileşir hızır gibi geldiniz imana geldi ekran kartı :)
Ekran kartı yandı dedik ne korktuk 1.500 tl ortalama az parada değil ..
Son olarak yeni bir konu açıp biosu ayrıntılı resim çekip maximum overclock değerlerini musayit bir zamanınızda tartışmak ve öğrenmek isterim her konuda sizleri etiketliyorum kusura bakmayın :)

İyiki varsınız Allah format mezunu bilgisayarcılardan bizi korusun oda 2. şoku yaşatmıştı bana :D

Hocam bilgisayara format attık Win 7 kurduk açılır diye bu arada dosyalarda gitti ama galiba bşyler başardım:
USB diski oluşturdum çeşitli komutlar ekledim.
Tekrar flashlamayı denedim bilgisayarı açtım ekran kartını gördü diğer kartı disable yaptm reset attm yine kart görünüyor ama kartı tek başına taktıgımda çalışmıyor.
Sanırsam komut hatası var en azından ekran kartımı görmeye başladı tek başına çalıştıramasamda:
Eki Görüntüle 143518
Dosya:
flash.rar

Çözdüm hocam iki ekran kartlarını disable yaptım zaten kart görünüyordu az önceki işlemden dolayı.
Siteden indirdigim mod lu sürüm vardı yani overclock yapılmış sürümü şu komutu vererek yükledim:
Nvflash -6 oldbios.rom
Çok teşekkür ettim yardımlarınızdan dolayı, şu an tek bir eksiğim kaldı orijinal ROM lazım.
Orijinal ROM'u üstteki komut ile aynı şekilde yükleyeceğim çok şükür 4. günün sonunda :)

-----------------------------------------------
Ustat orijinal ROM'ları da buldum:
GTX 970 4096 MB
4gd5t OC.
GTX 970 4096 MB
Gaming.
Hangisini indirmeliyim?
Korkarak yapıyorum kusura bakmayın :D

Hocam bilgisayara format attık Win 7 kurduk açılır diye bu arada dosyalarda gitti ama galiba bşyler başardım:
USB diski oluşturdum çeşitli komutlar ekledim.
Tekrar flashlamayı denedim bilgisayarı açtım ekran kartını gördü diğer kartı disable yaptm reset attm yine kart görünüyor ama kartı tek başına taktıgımda çalışmıyor.
Sanırsam komut hatası var en azından ekran kartımı görmeye başladı tek başına çalıştıramasamda:
Eki Görüntüle 143518
Dosya:
flash.rar

Çözdüm hocam iki ekran kartlarını disable yaptım zaten kart görünüyordu az önceki işlemden dolayı.
Siteden indirdigim mod lu sürüm vardı yani overclock yapılmış sürümü şu komutu vererek yükledim:
Nvflash -6 oldbios.rom
Çok teşekkür ettim yardımlarınızdan dolayı, şu an tek bir eksiğim kaldı orijinal ROM lazım.
Orijinal ROM'u üstteki komut ile aynı şekilde yükleyeceğim çok şükür 4. günün sonunda :)

-----------------------------------------------
Ustat orijinal ROM'ları da buldum:
GTX 970 4096 MB
4gd5t OC.
GTX 970 4096 MB
Gaming.
Hangisini indirmeliyim?
Korkarak yapıyorum kusura bakmayın :D

Banada yardımcı olabilir misiniz bende orijinal ROM var fakat anakart da 2 ekran kartı giriş yeri yok onbord olarak Windows açabiliyorum fakat haricî ekran kartı aygıt yöneticisi gözükmüyor flash üzerinden nasıl yapıyoruz.
Panik yapmayın... Ben de daha önce aynı sorunu yaşadım ve biraz uğraş sonucunda çözdüm sorunu. Hata ben flashlarken BIOS'u o anda elektrik kesildi ve BIOS çökmüştü.
Tabi ben ikinci bir kartla çözmüştüm sorunu.
Ben şu an mobilim, akşam eve geçince detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
Dediğim gibi, panik yapmayın, düzelmeyecek bir sorun değil.

Banada yardımcı olabilir misiniz bende orijinal ROM var fakat anakart da 2 ekran kartı giriş yeri yok onbord olarak Windows açabiliyorum fakat haricî ekran kartı aygıt yöneticisi gözükmüyor flash üzerinden nasıl yapıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı