Msi GTX 970 BIOS Overclok Sorunu

Komutlar doğru girildiği vakit ekran kartı BIOS'u da çok kolay atılır aslında. Ama konu sahibinin ilk olduğu için normal.
Tabi ilk günden haberim olmuş olsa bu kadar uğraştırmazdım sizi. Neyse, geçmiş olsun.

Artık böyle hatalar yapacğımı sanmıyorum buda bana ders oldu.
Hani derler ya hasta doktoru görünce iyileşir hızır gibi geldiniz imana geldi ekran kartı
Ekran kartı yandı dedik ne korktuk 1.500 tl ortalama az parada değil ..
Son olarak yeni bir konu açıp biosu ayrıntılı resim çekip maximum overclock değerlerini musayit bir zamanınızda tartışmak ve öğrenmek isterim her konuda sizleri etiketliyorum kusura bakmayın

İyiki varsınız Allah format mezunu bilgisayarcılardan bizi korusun oda 2. şoku yaşatmıştı bana

Etiketleyin elbet. Fakat konudaki etiket bildirimini alamıyorum, beni konuya atılan mesajda etiketleyin!

Son olarak, OC'u BIOS'ta değil afterburner, vs ile yapın. Yani BİOS ile hiç oynamayın.

Banada yardımcı olabilir misiniz bende orijinal ROM var fakat anakart da 2 ekran kartı giriş yeri yok onbord olarak Windows açabiliyorum fakat haricî ekran kartı aygıt yöneticisi gözükmüyor flash üzerinden nasıl yapıyoruz.

Banada yardımcı olabilir misiniz bende orijinal ROM var fakat anakart da 2 ekran kartı giriş yeri yok onbord olarak Windows açabiliyorum fakat haricî ekran kartı aygıt yöneticisi gözükmüyor flash üzerinden nasıl yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…