MSİ GTX 970 FPS Sorunu !

TechnoMonster12

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 hafta önce toplama bir bilgisayar topladım ve 3. haftaya kadar bir sıkıntısı yoktu. Bugün çok değişik bir sorunla karşılaştım ve yaklaşık 7-8 saattir sorunun çözümünü arıyorum. Ekran kartımdan kaynaklı mıdır yoksa başka bileşenlerden dolayı mıdır bilmiyorum fakat sabah bilgisayarıma virüs taraması yapmadan önce çoğu oyunda en az 120 fps alırken şimdi 60 ın üstüne çıkamıyorum. Yani nedir bu anlamadım driverlarım ve sürücülerim hepsi güncel. Masaüstünde dolaşırken bir sıkıntı yok fakat bazı oyunlarda 20 fps'e kadar düştüğü bile oluyor. Nedir bu sorun bilemiyorum lütfen bir yardımcı olur musunuz ?

Bunlarda Sistem Özelliklerim :

-MSİ GTX970 4GB 256BİT
-8 GB DDR3 RAM
-İ5 4590 3.3Ghz
-1TB HDD Seagate

Bilgisayara format atmak istemediğimden böyle bir konu açma gereği duydum. Çünkü yedekleyemeceğim kadar fazla dosya var. Eğer bir çözümü yoksa formattan başka bir seçeneğimde kalmıyor.

Yokmu yardım edecek ?

Asus GTX750Ti Strix modelini kullanıyorum bende konu açmıştım '' FPS Düşüklüğü '' diyerek orayada yazdım zaten; ekran kartını çıkardım taktım sorunum çözüldü. Ekran kartı yuvasından oynamış olabilir mi sizce? Denemenizi öneririm.

Böyle bir olay arkadaşımında başına gelmişti sistemi gayet güzeldi fakat virüs taraması yaptığında fps'nin inanılmaz düştüğünü söyledi, büyük ihtimalle virüs programın driverlerı tehdit olarak algılamış ve hasar vermiş.

Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan driverlarınızı güncelleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı