Merhaba arkadaşlar. Hangi marka GTX 970 almam gerektiğini araştırırken MSI GTX 970 Gold Edition modelini gördüm. Asus Strix GTX 970 düşünüyordum fakat bu model daha güzel geldi. Bilmem sizce nasıl?
Bu kartta ısınma sorunu olacağını zannetmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler belki, bence GTX 970 için alınası en iyi kartlardan diğeri de Gigabyte 970'dir.
Zotac her ne kadar tasarım değiştirip artistik kart soğutmaları üretip satışa çıkarttıysa da soğutma konusunda yine cacık yine stok kartla aynı derecede.
GTX 900 serisinde en sağlam soğutmaya sahip seri Gigabyte G1 Gaming modelleridir.
Testlerde Zotac çok iyi iş çıkarmış görünüyor. Bir dönem o testlerden yola çıkarak Zotac bu sefer yapmış dedim. Ama güvenemiyorum açıkçası. G1 Gaming al keyfine bak.
Bu arada araştırdım ve MSI Gaming GTX 970 Gold Edition'un normal kartın sadece altın renklere sahip sınırlı bir seri olduğunu buldum. Yani normal Gaming kartı alın. Kırmızı yerlere sarı koymak çok yakışmamış o soğutmaya.
Testler yalan değilse abartılacak kadar kötü kart değil. Gigabyte ile aynı sayılır yani. Geriye kalan tercih meselesi bence. Hangisi hoşuna gidiyorsa o alınmalı.