MSI GTX 970 mi GTX 780 mi tercih etmeliyim?

Bence bu üçlü daha hoş değil mi? Ben bu üçlüden yanayım. Güç kaynağı biraz fazla abartılı olmuş bu arada.

Kasa: CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 230T MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Güç Kaynağı (12V kanalından 564W): Cooler Master Rs-600 B Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar (Modüler istersen CX600M alabilirsin.)

İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Toplam: 535 TL

Bence bu üçlü daha hoş değil mi? Ben bu üçlüden yanayım. Güç kaynağı biraz fazla abartılı olmuş bu arada.

Kasa: CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 230T MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Güç Kaynağı (12V kanalından 564W): Cooler Master Rs-600 B Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar (Modüler istersen CX600M alabilirsin.)

İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Toplam: 535 TL
Bugüne kadar hep Cooler Master kullandığım için pek başka bir marka düşünmedim. Aslına bakarsanız başka bir forumda bir arkadaşın kullandığı ;
http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi™-air-540-atx-cube-pencereli-siyah-kasa.html
kasayı da görünce çok beğendim ama stok olmadığı için alamadım. Diğer taraftan da görünüş olarak sadelik istediğim için de Haf 912 pek de isteyerek alacağım bir kasa değildi sadece fiyat diğer ikiliye göre uygun olduğundan dolayı onu düşünmüştüm. Halen de bir karar verebilmiş değilim. Ayrıca önerileriniz için de teşekkürler...

Modüler tercih etmek , kablo karmaşası açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir fark var mı sizce normal ve modüler arasında ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı