MSI GTX 970 Overclock Değerleri

merdinal

Hectopat
Daha fazla  
Msı afterburner ile oc yaparken kaça alıyorsunuz değerleri ? En iyi MHz değerini elde etmek için ? O.C konusunda iyi değilim, pek bilmeden kurcalamak istemiyorum, saygılar.

OkBZ70.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben msi gaming app kullanıyorum. 3 modu var o.c, gaming ve sessiz diye. Tavsiye ederim.

Benim otomatik çalışıyor ki öyle gaming mod , slient mod falan kurcalamak gereksiz bir şey. Zaten kart ihtiyacı olduğu zaman yeteri kadar soğutuyor kendini. Al otomatiğe gözün arkada kalmasın.

Şahsen Assassin's Creed 4'te (optimizasyon sorunlu bi seri olduğu için kendisi) sadece Core Clock'u +160Mhz yaptım. Sıkıntı yok. İstersen deneyebilirsin.

GTX970 fazlasıyla yeterli bir kart, bu konularda tecrübesizsen boş yere kurcalama açıkçası.
Size söyleyeceğin değerleri uygulasanız da elinizde var olan performansın yanında pek bir şey elde etmemiş olacaksın.
İhtiyacın olmadığı için kurcalama.

Aynı ekran kartına sahibim Crysis 3 dahil 10 oyunda test ettim. Gaming app de OC moda alınca ultra ayarlarda her oyunu kasmadan oynatıyor. Bende arkada steamde açıktı belki OC moda bile gerek kalmaz.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum Monitör'üm 60 hz, vga çıkışlı olduğu için dönüştürücü ile kullanmaktayım. Başlar da bir sıkıntı yoktu fakat bu son zamanda far cry 4, Metal Gear Solid V Ground Zeroes gibi oyunlar da ekranda dalgalanmalar oluyor. Bu sorun ekran kartına bir zarar verir mi ?

@BilgisayarKurdu , @umut984417 , @Silinen üye Sizlerinde fikirlerini almak istedim.

Son düzenleme:
Dalgalanmaların temel sebebi analog veri yolundan kaynaklanır. Yani VGA portu yerine varsa dijital veri yolu olan HDMI veya DVI kullanmalısınız.
Ekran kartına ise bir zarar vermez, korkunuz olmasın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı