MSI GTX 970 Sistem

• Konuyu başlatan umur metin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 776
U

umur metin

Ziyaretçi
Kasa: corsair carbide 80plus
Power: 650 watt corsair
Ekran kartı:msi gtx970
İslemci:intel i5 4690k
Anakart:msi gaming 5
Sıvı soğutma: cooler master seidon 120v
Harddisk: seatage 3.5 1tb barracuda sata 3.0 64mb cache 7200 rpm

Yorumlarınızı bekliyorum nasıl sistem olmuş? Yanlış olan bir şey var mı?

İlla da sıvı soğutma olacak diyorsanız başka bir sıvı soğutma seçin, fakat hava soğutmayı düşünürseniz Cooler Master Hyper T4 yeterli olacaktır diye düşünüyorum ve sisteme bir de SSD ekleyebilme ihtimaliniz varsa çok iyi olur :) Şimdiden hayırlı olsun :)

Ben kesinlikle sıvı soğutmayı almaz, oradan elde edeceğim kârın üstüne biraz daha para ekleyip 240GB SSD alırdım, para artmıyorsa da 120'lik SSD takardım, ama mutlaka böyle bir sisteme SSD takardım. Soğutucu olarak Seidon 120V'yi de almazdım, CM Hyper serisinde bundan daha iyi soğutan hava soğutma ürünleri mevcut. Yine de güzel sistem, güle güle kullan.

Kasanın içinde zaten güç kaynağı var, ayrıca PSU almanıza gerek yok. Seçtiğiniz sıvı soğumanın sesinden çoğu kişi şikayetçi. Bunu CM Hyper 212 Evo ile değiştirip, SSD de eklemelisiniz. SSD olarak Samsung EVO serisini öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı