MSI GTX 970 TIGER Alınır mı ?

DExT

Kilopat
Arkadaşlar bütçeme eğer MSI GTX 970 GAMING koyarsam aşıyor. Ben de 200 TL daha az verip MSI GTX 970 TIGER almalı mıyım merak ettim. Soğutması kötü gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?

1000 TL verebiliyorsanız biraz daha verebilirsiniz diye düşünüyorum, zaten aralarında pek fiyat farkı yok Twin Frozr modelini alın (y)

Tiger soğutması berbat bir karttır. 2 ısı borusu geçmesi kadar dandik bişeyi yok. Fanlara lafım yok zaten. 4G'de 4 ısı borusu geçiyor. 100-200TL için değer bence.

Bu kart Gaming modele göre daha az ısı borusu kullanılmış bir model. Soğutma kalitesi doğal olarak daha düşük oluyor. Msi 700 serisinin soğutması daha iyi. Tıger’da 2 adet bakır ısı borusu var. Twin Frozr’da ise 4 adet var. Aşağıdaki linkten resimler ile karşılaştırabilirsiniz.
TIGER:
bo-ba-msi-gtx-970-4-gb-tiger-gaming-dragon-rong-cuon-ho-phuc-jpg.42125

TWİN FROZR:
9ZNv2Lo.jpg

Burda anlattığın olay iki farklı model arasındaki fark. T.F modeli TİGER'dan yüksek olucak tabikide. Biri alt model biri üst model. Ben şahsen TİGER'dan memnun kaldım. GTX970 modellerindeki hiç bir sıkıntı yok. 1600-1800tl ye kadar çıkarım derseniz soğutmada uzay teknolijisi kullanılmış kartlarda mevcut.

Burda anlattığın olay iki farklı model arasındaki fark. T.F modeli TİGER'dan yüksek olucak tabikide. Biri alt model biri üst model. Ben şahsen TİGER'dan memnun kaldım. GTX970 modellerindeki hiç bir sıkıntı yok. 1600-1800tl ye kadar çıkarım derseniz soğutmada uzay teknolijisi kullanılmış kartlarda mevcut.

Uzay teknolojisi nedir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı