Dostum sakın o kartı geri verip hata yapma. Coil Whine var ve rahatsız edici değilse, 3.5 GB VRAM sorun değilse kullanmaya devam et.
Bende evga GTX970 FTW var, coil whine mevcut kartta.Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan almış olduğum msi r9 290x ekran kartım, 6 gün içerisinde bozuldu. Bende götürdüm Vatan bilgisayara. Yine aynı karttan alıcaktım ama stoklarda yoktu. Daha da gelmez dediler, bende beklemek istemedim. Orda bir seçim yapmam gerekiyordu. Bende msi GTX 970 tiger ekran kartını seçtim. Gaming alacaktım ama zaten bütçemi aşdığım için almadım. Bir de Evga'nın bir GTX 970' i vardı 1400tl, onda da fiyat farkı çoktu. Ordaki personel Evga'nın kartında coil whine olmuyor dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce doğru bir seçim yapmış mıyım tiger alarak? Ne düşünüyorsunuz ?
Gidip değiştirebilirsin. Direkt aynı modelle değişim yaparlar. Vatan sıkıntı yaparsa Vektron'a yaz. Baktım onlarda kem küm ediyor, Evgaya bir mail sonra tekrar Vektron.Bende evga GTX970 FTW var, coil whine mevcut kartta.
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin. Ayni gun halledilir mi? Vektron ithalatci firmamidir? Urunu vatan'dan aldigim icin sadece vatan'dan yapmam gerekir diye dusunmustum.Gidip değiştirebilirsin. Direkt aynı modelle değişim yaparlar. Vatan sıkıntı yaparsa Vektron'a yaz. Baktım onlarda kem küm ediyor, Evgaya bir mail sonra tekrar Vektron.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.