MSI Tiger GTX 970 Alarak Hata Mı Yaptım ?

Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan almış olduğum msi r9 290x ekran kartım, 6 gün içerisinde bozuldu. Bende götürdüm Vatan bilgisayara. Yine aynı karttan alıcaktım ama stoklarda yoktu. Daha da gelmez dediler, bende beklemek istemedim. Orda bir seçim yapmam gerekiyordu. Bende msi GTX 970 tiger ekran kartını seçtim. Gaming alacaktım ama zaten bütçemi aşdığım için almadım. Bir de Evga'nın bir GTX 970' i vardı 1400tl, onda da fiyat farkı çoktu. Ordaki personel Evga'nın kartında coil whine olmuyor dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce doğru bir seçim yapmış mıyım tiger alarak? Ne düşünüyorsunuz ?
Bende evga GTX970 FTW var, coil whine mevcut kartta.

Evga alacaksan gönül rahatlığıtla alabilirsin. GTX980 kullanıyorum EVGA'dan aldığım ilk ürün aşırı derecede memnunum. 3-4 arkadaşıma daha tavsiye ettim

Gidip değiştirebilirsin. Direkt aynı modelle değişim yaparlar. Vatan sıkıntı yaparsa Vektron'a yaz. Baktım onlarda kem küm ediyor, Evgaya bir mail sonra tekrar Vektron.
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin. Ayni gun halledilir mi? Vektron ithalatci firmamidir? Urunu vatan'dan aldigim icin sadece vatan'dan yapmam gerekir diye dusunmustum.

Kartı aynı gün değiştirirlermi bilmem fakat değiştirmek zorundalar. Evet garanti işlemlerine Vektron bakıyor. Kartı direkt değiştirmeye yanaşmazlar ve inceliycez falan derlerse de onlara bırakmadan Evga'ya bir mesaj atıp durumu bildirin.

Bu sırada Evga'nın Step Up programı ile kartınız FTW+ modeline yükseltebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı