MSI GTX 970 ve i5 4460 sistemi 1300 liraya ayağa kaldırmak

alpralper

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum. i5 4460 işlemci ve msi gtx 970 kullanmayı düşündüğüm ilk toplama oyun bilgisayarımız için geri kalan parçalara 1300 tl gibi bi bütcemiz var. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkür ederim. (1300 lira kasa için )

sisteme OC yapmayacağım. 8 gb ram ve 1 tb harddisk kullanacağımı belirtmek isterim.

Hoşgeldiniz.
upload_2015-3-17_6-16-13.png

Ekran kartını Nova bilgisayardan alırsanız fiyatı biraz daha düşürürsünüz. Asus da iyidir. www.novabilgisayar.com: ASUS GTX 970 STRIX, 4GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kart, Fiyat: 1.214 TL veya sistemi şimdi toplayıp ekran kartını sonrada ekleyebilirsiniz. Amd' nin r9 3xx serisi ve gtx 970 modellerinin daha yüksek gb'lı modelleri gelecek. İmzama bakarsanız benimde ekran kartım daha yok. Hem para çıkışmadı hemde yeni kartları beklemek istedim.
Ve pc'yi kendiniz kuracaksanız tek bir mağazaya takılı kalmayın farklı yerlerden alın daha ucuza getirirsiniz.

Son düzenleme:
Ekran kartını Nova bilgisayardan alırsanız fiyatı biraz daha düşürürsünüz. Asus da iyidir. www.novabilgisayar.com: ASUS GTX 970 STRIX, 4GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kart, Fiyat: 1.214 TL veya sistemi şimdi toplayıp ekran kartını sonrada ekleyebilirsiniz. Amd' nin r9 3xx serisi ve gtx 970 modellerinin daha yüksek gb'lı modelleri gelecek. İmzama bakarsanız benimde ekran kartım daha yok. Hem para çıkışmadı hemde yeni kartları beklemek istedim.
İşlemciyle ekran kartını yurt dışından düşünüyorum

İşlemciyle ekran kartını yurt dışından düşünüyorum
Belli bi süre bende ekran kartsız kalabilirim. Laptoptan farkı olmaz zaten ekran kartı yokken :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı