MSI GTX 970 ve Pc Mate Sistem

Adion

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2014
Mesajlar
2.435
Makaleler
8
Çözümler
1
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bu sistem en fazla 2-3 hafta içinde toplanacak. Ekran kartı MSI olacak. Uyumsuz parçalar yada beğenmediğiniz parçalar var mı? Düşüncelerinizi yazın lütfen benim için çok önemli. Ayrıca bu fiyata ekran kartı MSI GTX970 olan daha iyi bir Intel sistem toplanabilir mi? Sadece oyun oynayacağım ve overclock yapmayı düşünmüyorum (Daha doğrusu overclocklu işlemci için bütçemi aşamıyorum :) ). Bu arada bazı arkadaşlar Overclock yapamayacaksın Z97 anakarta ne gerek var diyecekler. Fakat aralarında çok bir fark yok H97 anakartlarla ve PC Mate'in tasarımı ve özellikleri hoşuma gidiyor. :) Bu arada kusurlu bir marka yani beğenmediğiniz sorunlu bir markanın parçası varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler :)

2700.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ne olarak daha iyi Zalman'dan? Zalmanın görünüşü hoşuma gitmişti fakat görünüş değil işlevi önemli olan. Siz de fikrinizi söyleyin ona göre karar vereyim :)
 
Bunu mesajda da belirtmiştim. Anakart zaten 264 TL. En fazla 100 TL daha arttırabilirim anakartı kısarsam. Bu 100 Tl ile de çok fazla bişey yapılmaz bence bu sisteme. Hem bu anakarta ileride yeni parçalar takmak istediğimde sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Kısacası 100 Tl için değmez bence. Fakat düşünceniz için teşekkürler :)
 
Bence eğer yapabiliyorsanız kasayı Cooler Master'ın Haf 912'si ile değiştirin. (250 TL olan) Çünkü soğutma sistemi çok iyi, içinde GX 750 Watt Bronze güç kaynağı geliyor ve tasarımı tek kelimeyle müthiş :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem olmamış.

İşlemci: i5-4590
Anakart: ASUS H81M-PLUS
RAM: GSKILL Ripjaws 8GB (2x4GB) 1600MHz
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Ekran Kartı: MSI GTX970 Gaming 4G
Kasa: Zalman Z3 Plus
PSU: Corsair VS 550
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı