MSI GTX 970 vs Asus GTX 970 Strip?

R9 390 değil çünkü
1)AMD güç tüketimi ve ısınması yüksek
2) 8GB 512bit çok iyi ama çekirdek hızı ve bellek hızı düşük!
3) DX12 NVidia Maxvell serisi ile %100 uyumlu fakat AMD ile değil (AMD dx12 ile sadece 1. seviyede uyumlu oldugunu sadece eskisine nazaran grafik kalitesinde çok çok çok minik bir artış olabileceğini fakat %100 uyumlu olduğunu söyleyemeyeceğini belirtti)

Kaynak: DirectX 12'de Son Durum Nedir? - Technopat

(DirectX 12’yi şu ana kadar açıklandığı haliyle tam olarak destekleyen tek GPU’nun Nvidia’nın Maxwell serisi olduğu söyleniyor. Bu da yeni 900 serileri demek oluyor.)

Cevap bile vermeyeceğim 970 alın. Ona bakarsanız technopat yöneticileri directx 12 için amd mantle diye birşey çıkardı nvidia biz ne yapalım diye yapılan birşey de dedi. Hızı düşük haliyle burada kart

@Atsız İlkhun Yanlış bilgilendirme yapma.
1) AMD biraz daha fazla güç tüketiyor ama bu sorun değil o kadar. Isınma sorunu yok.
2) Ekran kartında çekirdek ve bellek hızı önemli değil. Önemli olan GPU gücü ve mimari.
@Krieg The Psycho Ne demek istediğini anlamadım, açık konuş.

@Atsız İlkhun Yanlış bilgilendirme yapma.
1) AMD biraz daha fazla güç tüketiyor ama bu sorun değil o kadar. Isınma sorunu yok.
2) Ekran kartında çekirdek ve bellek hızı önemli değil. Önemli olan GPU gücü ve mimari.
@Krieg The Psycho Ne demek istediğini anlamadım, açık konuş.

Ceza yedim de kusura bakma. Tabi biraz saçma oldu öyle deyince. Ben eskiden burdayken crazynomad ve sen benim sunduğum mantıklı fikirlere adam akıllı cevap verebilen kişiler arasındaydınız. Herkes gtx 970 öneriyordu mesela siz amd nin de iyi olduğunu anlatıyordunuz yani. Eddraziel32 bendim baya trolledim 2066 ya kadar ceza verdiler :D Hani geldim gene aynı modda amd yi savunuyor bulunca hoşuma gitti yani r9 390 demen onu demek istedim :D

@Krieg The Psycho Hangi kart fiyat performans ürünüyse onu önermeye çalışıyorum. Marka fanatikliğim yok. AMD ekran kartları oldukça başarılı. Bazı konularda AMD hakkında yanlış bilgilendirmeler yapılıyor, buna sinirleniyorum açıkçası. R9 390 önermenin nedeni de hem daha performanslı olması hem de GTX 970 gibi sorunları olmaması nedeni ile öneriyorum.

@Krieg The Psycho Hangi kart fiyat performans ürünüyse onu önermeye çalışıyorum. Marka fanatikliğim yok. AMD ekran kartları oldukça başarılı. Bazı konularda AMD hakkında yanlış bilgilendirmeler yapılıyor, buna sinirleniyorum açıkçası. R9 390 önermenin nedeni de hem daha performanslı olması hem de GTX 970 gibi sorunları olmaması nedeni ile öneriyorum.

İşte ama anlamıyor millet 3500 tl de gtx 970 var 5000 de 970 6000 de 970 var. Piyasa da başka kart kalmadı sanki diyorum adama yazın yeni mimari gelecek zamanında gtx 670-680, 770 de şuan gtx 970 gibiydi sonra çöktüler. Yeni mimari gelince görücem ben 970 alanları. Batman, Far cry 4, Gta 5 gibi oyunlar vram e yüklenmeye başladı 8 gb 512 bit kart almak var yeni gidip 3.5 gb lik kart alıyorlar 2 sene önce çıkmış yaklaşık.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı