MSI Gtx 970 vs MSI Gtx 960

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki 960 da karar kıldım. Hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatamadım galiba 3 gb ve 384 bit olması birşey değiştirmez 3gb göz boyama 384 bit olsa ne yazar 5000mhz bellek hızı var ama yinede eşitleniyor :)
:) Senden beklediğim bir cevaptı. Dostum kaç ekran kartı test ettin bellek hızı ve çekirdek hızı hakkında ne biliyorsun? Kulaktan dolma bilgilerle burada başkalarına destek olmaya çalışıyorsun. Amd düşmanlığınızı anlamış değilim. Fazladan para vermek neden hosunuza gidiyor ki? Kararına saygılıyım ne istersen onu tercih edersin. Ama inan bana aklında oluşan kuşkular her neyse yersiz şeyler. Bir 280x gtx960 ile kıyaslanamaz bile. Fiyatı ve bit değeri de cabası. İnternetten okuyup, test etmediğin bir ekran kartını karalama lütfen dostum.

:) Senden beklediğim bir cevaptı. Dostum kaç ekran kartı test ettin bellek hızı ve çekirdek hızı hakkında ne biliyorsun? Kulaktan dolma bilgilerle burada başkalarına destek olmaya çalışıyorsun. Amd düşmanlığınızı anlamış değilim. Fazladan para vermek neden hosunuza gidiyor ki? Kararına saygılıyım ne istersen onu tercih edersin. Ama inan bana aklında oluşan kuşkular her neyse yersiz şeyler. Bir 280x gtx960 ile kıyaslanamaz bile. Fiyatı ve bit değeri de cabası. İnternetten okuyup, test etmediğin bir ekran kartını karalama lütfen dostum.

İlk olarak sakin ol bilip bilmeden milleti ezmeye çalışmayalım lütfen. Şimdi bu cevapları okuyan bir ton kişi vardır 3 GB 384 Bit diye r9 280'ni öven sensin. Şimdi kimin bilgili kimin bilgisiz olduğu burda belli oluyor bence.

3 GB 384 Bit olması oyunları maximun oynıyabileceği anlamına gelmiyor.

Aslanım ilk olarak sakin ol bilip bilmeden milleti ezmeye çalışmayalım lütfen şimdi bu cevapları okuyan bir ton kişi vardır 3 gb 384 bit diye r9 280'ni öven sensin şimdi kimin bilgili kimin bilgisiz olduğu burda belli oluyor bence.

3g 384 bit olması oyunları maximun oynıyabileceği anlamına gelmiyor.
Aslanım filan derken? Tabirlerine dikkat et önce dostum. Ben arkadas ram ve bit konusunda problem yaşadığı için o konularda bilgi vererek önerdim. Millettin gözünde yücelmek değil derdim. Arkadaşa doğru karar vermesini sağlamak. Amd veya Nvidia babamın değil. Fiyat/performans olarak 280x ve 960'ı istediğin her konuda yarıştıralım. Enerji tüketimi hariç her konuda 960'ın geride kalacağına emin olabilirsin.

Aslanım filan derken? Tabirlerine dikkat et önce dostum. Ben arkadas ram ve bit konusunda problem yaşadığı için o konularda bilgi vererek önerdim. Millettin gözünde yücelmek değil derdim. Arkadaşa doğru karar vermesini sağlamak. Amd veya Nvidia babamın değil. Fiyat/performans olarak 280x ve 960 ı istediğin her konuda yarıştıralım. Enerji tüketimi hariç her kokonuda 960'ın geride kalacağına emin olabilirsin.

1. Nvidia'da benim değil. AMD'yi kötüleme gibi bir sorunum yok.
  2. GTX 960 yeni mimari ve az güç tüketen bir ekran kartı. Az güç tüketimi ne demek he anlatıyım ekran kartının ömrünün uzaması demek, az ısınma demek ve daha fazla oc imkanı sunmak demek. İlk olarak burdan kazanıyor Nvidia GTX 960.
  3. R9 280x eski mimarili çok güç tüketen bir kart olduğunda dolayı fazla ısınan az oc imkanı sunan bir kart.
  4. Nvidianın 9xx serisi maxvel mimarisi ile yepyeni teknolijiler geldi görüntü olarakda daha kaliteli gadrays vs.
  5. Kimsenin GB'ye veya bit değerine ihtiyacı yok. Arkadaş bilmediğinden dolayı 2 GB BF4'ü ultrada oynatırmı diye bir soru sormuş, sen de bilmediğinden dolayı direk 3 GB 384 Bit olan R9 280x ekran kartına atlamışsın.

Konu kapanabilir zira ekran kartından anlıyanlar nedemek istediğimi anlamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı