MSI GTX 980 İçin Monitör Tavsiyesi

Size bazı kriterler vereceğim bunlara uyanı almanızı şiddetle tavsiye ederim :

-Hz Oranı: 120-144 (Büyük olanı tercihim)
-Gecikme : 1 - 2 ms (1ms tercihim)
-Gsync Destekli (Şimdilik Çok Pahalı)
-24' - 27' (27' tercihim)
-Çözünürlük : Full Hd ya da 2K (Full Hd Yeterli Olur)
-Göz Zevkinize Hitap Etmesine Özen Gösterin
Dikkate alacağım, teşekkürler.

bunu al tabiki

27" VS278H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar ( 1 ms ve 80.000.000:1 dinamik kontrast)

ötekinde 2ms ve 50.000.000:1 kontrast.
Ekledim sepete, sene sonu İnşallah :)

Sakın öyle bir hata yapma. Şimdi alacaksan al, yoksa alacağın zaman sor. Yeni şeyler çıkıyor 1 yıla neler neler çıkar. Birde o 1 yıl sonra alınacak bilgisayara kendini şartlama. Olmama ihtimali yüksek niye olduğunu sonra görürsün, tecrübe ile sabit.

Sakın öyle bir hata yapma. Şimdi alacaksan al, yoksa alacağın zaman sor. Yeni şeyler çıkıyor 1 yıla neler neler çıkar. Birde o 1 yıl sonra alınacak bilgisayara kendini şartlama. Olmama ihtimali yüksek niye olduğunu sonra görürsün, tecrübe ile sabit.
O zaman sene sonu, toplamak istediğim sistemi paylaşırım, değişiklik yapılır. Ama zaten o sistem beni bi' 10 yıl götürür herhalde. Tek sorun varsın monitör olsun, televizyon var. :)

Ben uyarımı yaptım; o kadar götürmeyeceğini biliyorum; sisteminde gtx 980'e yer veren birisi o sistemle hiç kusura bakmasın ama 5 seneyi geçemez. Umarım pcyi alırken de sorun yaşamazsın ve senin dediğin gibi olur :)

Ben uyarımı yaptım; o kadar götürmeyeceğini biliyorum; sisteminde gtx 980'e yer veren birisi o sistemle hiç kusura bakmasın ama 5 seneyi geçemez. Umarım pcyi alırken de sorun yaşamazsın ve senin dediğin gibi olur :)
:) Kimseyle tartışmayı sevmem. Zaten "10 Sene" sadece lafın gelişiydi. Ama 5 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Bütçe yüksek Allah'a şükür; monitör, kasa dahil 6100 tl. Birkaçından düşüp, ekran kartından yükselebilirim. Var mı msi, Nvidia model ekran kartı bildiğiniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı