MSI GTX Twin Frozr Gaming V sıcaklık değeri

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar oyunlara vakit ayırabildim ve kartımın sıcaklık değerlerini sizinle paylaşmak isterim. Malum yaz geldi havalar ısındı, şuan The Witcher 3 oynadım yaklaşık 2 saat, tabii ki ayarlar ultra da max. sıcaklık değeri 65-70 arası değişip durdu bu normal midir bu kart için? Sanki bana biraz fazla geldi. Fakat oyundan çıktığımda 1 dakika içinde kart kendini 40 dereceye çekip fanları kapatıyor. Açıkcası MSI'nın soğutmasını gayet başarılı buldum fakat size de sormadan edemedim. İyi sosyaller.
Edit: Başıkta yanlışlıkla Gtc yazmışım Gtx olacak kusurumu mazur görün lütfen.

Gtx 980 Msı twin forzr gaming V modeli. Nvdianın sitesinden temel özelliklere baktım max sıcaklık 98 derece olarak yazılmıs fakat kart en fazla 70 i gördü genelde 65 falan. Oyunlardan çıkınca da 1 dakika içerisinde fanlar kendini kapatıp sıcaklık 35 derecelere kadar sabitleniyor. Ve sıcaklık 70 lere çıktığında fanlar otomatik ayarda %40 gibi seyrediyor. Öyle sanıyorum ki değerler normal, ama içim rahat etsin istiyorum. Unutmadan tüm ayarlar ultrada ve kart boost modunda çalışıyor. Bu sonuçlara göre nasıl sizce?

Edit: Konu hala güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…