MSI GTX Twin Frozr Gaming V sıcaklık değeri

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar oyunlara vakit ayırabildim ve kartımın sıcaklık değerlerini sizinle paylaşmak isterim. Malum yaz geldi havalar ısındı, şuan The Witcher 3 oynadım yaklaşık 2 saat, tabii ki ayarlar ultra da max. sıcaklık değeri 65-70 arası değişip durdu bu normal midir bu kart için? Sanki bana biraz fazla geldi. Fakat oyundan çıktığımda 1 dakika içinde kart kendini 40 dereceye çekip fanları kapatıyor. Açıkcası MSI'nın soğutmasını gayet başarılı buldum fakat size de sormadan edemedim. :) İyi sosyaller.
Edit: Başıkta yanlışlıkla Gtc yazmışım Gtx olacak kusurumu mazur görün lütfen. :)

Gtx 980 Msı twin forzr gaming V modeli. Nvdianın sitesinden temel özelliklere baktım max sıcaklık 98 derece olarak yazılmıs fakat kart en fazla 70 i gördü genelde 65 falan. Oyunlardan çıkınca da 1 dakika içerisinde fanlar kendini kapatıp sıcaklık 35 derecelere kadar sabitleniyor. Ve sıcaklık 70 lere çıktığında fanlar otomatik ayarda %40 gibi seyrediyor. Öyle sanıyorum ki değerler normal, ama içim rahat etsin istiyorum. Unutmadan tüm ayarlar ultrada ve kart boost modunda çalışıyor. Bu sonuçlara göre nasıl sizce?

Edit: Konu hala güncel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı