MSI GTX1050 Gaming X 2G Nasıldır?

Yasin60

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 1050 Gaming X 2G almayı düşünüyorum ama GTA 5 gibi oyunlarda VRAM 2GB'nin üzerine çıkıyor. 16 GB DDR3 1600MHz CL11 değerine sahip olan RAM'lerim sorun çıkarır mı?Takılma, FPS düşüşleri yaşar mıyım?

Sistem:
  • İşlemci: i7 4790K
  • Anakart: Asus M51AD
  • RAM: 16GB DDR3 1600MHz CL11,Samsung
  • Güç Kaynağı: High Power 500W 80+
  • Ekran Kartı: GT740

Almak istediğim ekran kartı: MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1050 2G 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Fiyatı hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamandan sonra 2GB VRAM'li bir ekran kartı alınmaz. Fakat GTX 1050 gibi giriş seviyesi bir ekran kartı için de 4 GB VRAM gereksiz bana göre. Size tavsiyem 1050Ti 4GB modeline yönelmeniz.

Gördüğüm kadarıyla enerjiyi PCI-E den alıyor. Peki benim anakartım destekler mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her türlü anakartı destekler DDR3'ler de bu videoda da performansı gözüküyor zaten anakarttan 75 watt'cık çekiyor 14nm zaten ısınmada sorunu yok, güç kaynağın 500w 80+ zaten hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

750-800 civarı.
750-800 lira civarı bütçeniz var ise arkadaşında bahsettiği gibi bütçenizi çok az daha arttırabilirseniz RX470 alabilirsiniz zira GTX1050 Ti ile performans bakımından ciddi fark var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı