MSI GTX1050 Gaming X 2G Nasıldır?

RX470, 1000 TL civarında 1050Ti, 800 TL civarında aralarında fiyat farkı 150-200 TL kadar değişkenlik gösteriyor. Sizce RX470 bu fiyat farkına değecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm öyleyse tamam her şey Dolara bağlı. Her gün takip ediyorum bir türlü inmiyor.

Kullanıma bağlı açıkcası ne tür oyunlar oynayacaksanız 2 GB online oyunlar için yeterlidir. 1050 600 TL falan galiba eğer her oyunu oynarım yeni çıkan dedikleri gibi 800 TL üstü 4GB önerilir. Şahsen bana yeterli 2GB Steam oyunları oynadığımdan bütçen yukarı almayacaksan bu dediklerimi göz önünde bulundurarak almalısın. Acelen olmasın ekran kartında. İşlemci de yeter HD 530 falan :)

Önemli olan fiyatı. 1050 ti ekran kartı için 700 TL üstünde olmadığı sürece alınır. Model fark etmez.
Yani 800 TL üzeri çok diyorsun bu ekran kartına. Peki başka markanın GTX1050 Ti 4GB versiyonunu alırsam büyük bir performans kaybına uğrar mıyım? Bazı markaların GTX 1050 Ti'ı 800 TL'nin altına düşüyor.

MSI RX 470 çok güzel bir kart gerçekten. Driver konusunda beni uğraştırmaz dimi? Şu anda NVIDIA kullanıyorum, Experience yazılımıyla çok kolay driver güncellemesi yapıyor. Daha önce hiç AMD işlemcili ekran kartı kullanmadım. Bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı