Çözüldü MSI GTX1050 Ti LP ekranda anlık yeşil çizgi ve yeşil nokta

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Onatygt

Kilopat
Yer
İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monitörde herhangi bir problem yok. Ekranda bu bahsettiğim çizgiler ve noktalar çıkınca anlık droplar oluyor. Ekran kartımı OC etsem veya etmesem de çıkıyor. Bu nokta ve çizgiler çıktıktan sonra ekran kartı çekirdek hızı otomatik olarak düşüyor. Nedendir ve nasıl düzeltilir?

Çözüm
Isınma var mı? Yoksa kart ufaktan rahmetli oluyor. Umudu kesmeden önce DDU ile sürücüyü silip WHQL sürümünü yükleyin. Ayrıca kabloları kontrol edin ve farklı kablo ile deneyin.
Isınma var mı? Yoksa kart ufaktan rahmetli oluyor. Umudu kesmeden önce DDU ile sürücüyü silip WHQL sürümünü yükleyin. Ayrıca kabloları kontrol edin ve farklı kablo ile deneyin.

Çözüm
Kabloyu değiştirdim ama sorun çözülmedi. Isınma yok desem doğru olur. VRAM'ler 65 derece maksimum çekirdek ise 60 derece maksimum görüyor. DDU ile denemek kaldı sadece.
DDU ile denedikten sonra yazacağım. Base clock konusuna gelirseniz 900MHz ile voltajı azaltarak denememe rağmen aynı durumu yaşadım.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildim ve VBIOS'unu sıfırladım. Sonra 471.41 WHQL sürücüyü kurdum. Şu anlık bir problem yaşamadım. OC etmeme rağmen herhangi bir drop ve yeşil nokta yok. Bütün sorunlarım çözüldü. Teşekkürler @maynıng yapan adam

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı