MSI GTX1060 DVI to VGA İle Kullanılabilir mi?

markowic

Megapat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı
Arkadaşlar Armor modelini DVI to VGA çevirici ile VGA monitörde kullanamaz mıyım? Sinerji çalışanı kullanılmayacağını söyledi.

Aktif dediğimiz convertli aktif çeviriciler var. Hepsinin çalışacağına garanti veremeyiz ama mümkün.

Hiçbir şekilde görüntü kalitesi düşmesi olmadı.
M. Samet
Monitör göndereceksen kullanmayalım.
Arkadaşım çok haklı. Herkes hemen monitör alacak parayı bulamıyor. Kullanılır arkadaşım. Ben de bir süre 1060 kartımı DP to VGA dönüştürücü ile kullandım. Tabi monitörün desteklediği çözünürlükte kullanmak zorunda olacağını aklından çıkarma.

Gayet güzel kullanılıyor kardeşim bende aynı şekilde kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden Dark markasına ait DP to VGA dönüştürücüyü aldı. Kasayı toplarken 1 kere toplayacaklar için uzun vadede performanstan ödün vermek mantıklı olmaz bunun için varsın eldeki VGA ile kullanalım.

Gayet güzel kullanılıyor kardeşim bende aynı şekilde kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden Dark markasına ait DP to VGA dönüştürücüyü aldı. Kasayı toplarken 1 kere toplayacaklar için uzun vadede performanstan ödün vermek mantıklı olmaz bunun için varsın eldeki VGA ile kullanalım.
1060 alıp performansı hissedemiyorsan çok performans almanın ne önemi var ki? Önemli olan hissedilen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı