Merhaba arkadaşlar, Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün videolarından bakarak benzer bir sistem topladım ve ekran kartında şöyle bir hata geliyor:

Tabi resmi netten aldım, bendeki driver sürümü en güncel olan 376.33 (14 Aralık 2016 sürümü). Bir çok yöntem denedim ama yapamadım, sistem özetle şöyle:
-Msi Z170A Gaming Pro Carbon anakart (BIOS update yaptım)
-İntel 6700k ilemci
-750 +80 gold sertifikalı PSU
-RAM'ler Ccorsair 3000 MHz (normal ayarlarda 2133 MHz'de çalışıyor)
-SSD - HDD ve diğer bileşenler şeklinde...
Denediğim yöntemler,
-En son sürümü indirip kurmaya çalıştım olmadı (kartın modeli ve Windows sürümünü vs seçtim)
-DDU ile driver sildim, yüklemede aynı hatayı verdi.
-Windows update üzerinden denedim (sürücü bulundu ancak yüklerken: Windows cihazınız için sürücü yazılımını yüklerken bir sorunla karşılaştı) şeklinde hata verdi.
-Sürücüyü aygıt yöneticisinden yüklemeye çalıştım onda da zaten güncel sürücü mevcut gibi uyarı veriyor veya silip yüklerken de GTX1070 sürücüsü (normalde bulamıyor, manuel seçtiğim için driver'ı buldu) yüklenemedi hatası alıyorum.
-PCI slotunu değiştirdim onda da benzer sorunlar çıktı.
-8 ve 6 pinlik beslemelerde sıkıntı vardır diye onları da PSU üzerindeki farklı girişlere farklı kablolarla (PSU ile gelen diğer yedekler ile) taktım bu da olmadı.
Normal şartlarda ekrana görüntü geliyor (HDMI ve DVI ile denedim), fanlar ve ışıklandırmalar ilk başta çalışıyor ancak sonrasında fanlar duruyor ışıklar yanıyor sadece. Bildiğim kadarıyla belli bir sıcaklık altında fanlar çalışmıyordu, Recep ve Ali beyin videolardan hatırlıyorum ama hangisiydi tekrar dönüp bakmadım. Bu kısımda da bir sıkıntı yok gibi.
Son çare; Windows 10 64bit sürümüm eski, bundan kaynaklı olabilir mi? Winver (çalıştır sekmesinde bunu yaptığımda) Windows versiyonu 10.0 görünüyor ama yapım (build kısmı) boş kalıyordu sanırım, iş yerinden yazdığım için net hatırlayamadım şu an. veya sürücü kimliği hatası mı alıyorum?
Çözüm önerisi olan arkadaşlar, özellikle de uzman arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
@Recep Baltaş 
@Ali Güngör 
@MF