T Tekirdagemre93 Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2017 #1 Vatan Bilgisayardan indirimli ürün olarak 2.000 Türk Lirasına almıştım. (Size göre iyi mi kötü mü yorumlarsanız sevinirim.) Knight Online'dan başka oyun oynamıyorum. Giriş ekranında +5000 FPS oluyor ve ekran kartımdan Coil Whine cızırtısı geliyor. Sorun yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2017
Vatan Bilgisayardan indirimli ürün olarak 2.000 Türk Lirasına almıştım. (Size göre iyi mi kötü mü yorumlarsanız sevinirim.) Knight Online'dan başka oyun oynamıyorum. Giriş ekranında +5000 FPS oluyor ve ekran kartımdan Coil Whine cızırtısı geliyor. Sorun yaratır mı?
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 6 Mayıs 2017 #2 Ses dışında bir sorun yaşamazsınız. Ama ses çok rahatsız ediyorsa servise gönderebilirsiniz. Fiyat olarak uygun bir fiyata almışsınız. Artı 0 Eksi
Ses dışında bir sorun yaşamazsınız. Ama ses çok rahatsız ediyorsa servise gönderebilirsiniz. Fiyat olarak uygun bir fiyata almışsınız.
KS KS T Tekirdagemre93 Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #3 68613 dedi: Ses dışında bir sorun yaşamazsınız. Ama ses çok rahatsız ediyorsa servise gönderebilirsiniz. Fiyat olarak uygun bir fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... stokları çok az acaba değişim yaparlar mı? Artı 0 Eksi
68613 dedi: Ses dışında bir sorun yaşamazsınız. Ama ses çok rahatsız ediyorsa servise gönderebilirsiniz. Fiyat olarak uygun bir fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... stokları çok az acaba değişim yaparlar mı?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 7 Mayıs 2017 #4 Sadece giriş ekranında oluyorsa değiştirmeye değmez bence. Artı 0 Eksi