Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi?Kasa da hava akışı iyi bir model. Kasa hava alacak bir yerde mi? O kart için o sıcaklıklar fazla.
Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi?Kasa da hava akışı iyi bir model. Kasa hava alacak bir yerde mi? O kart için o sıcaklıklar fazla.
Etrafı kapalıysa sorun yaratabilir, dar yerlere pek koymayın derim.Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi?
yok etrafı kapalı değilEtrafı kapalıysa sorun yaratabilir, dar yerlere pek koymayın derim.
Aynı kart ile 70-72 derece arası alıyorum. Yaz kış fark etmiyor fanlar kendini ona göre ayarlayıp sıcaklığı aynı tutuyor.Ekran kartının sıcaklığı 78-79 dereceye kadar çıkabiliyor. Normal mi? İnternette baktığım testlerde bu model maksimum 70 dereceyi görüyor.
Fan hızların dokunmuyorum kendisi yapıyor. Donanımsal bir sıkıntı mı var acaba? Garantiye mi gönderiyim mi?Aynı kart ile 70-72 derece arası alıyorum. Yaz kış fark etmiyor fanlar kendini ona göre ayarlayıp sıcaklığı aynı tutuyor.
İşlemci ısısı nasıl? Garantiye göndermelisin.Fan hızların dokunmuyorum kendisi yapıyor. Donanımsal bir sıkıntı mı var acaba? Garantiye mi gönderiyim mi?
işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasındaİşlemci ısısı nasıl? Garantiye göndermelisin.
Boşta mı o değerler?işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında
oyun oynarkenBoşta mı o değerler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.