N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #11 Caner Uncu dedi: Kasa da hava akışı iyi bir model. Kasa hava alacak bir yerde mi? O kart için o sıcaklıklar fazla. Genişletmek için tıkla... Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi?
Caner Uncu dedi: Kasa da hava akışı iyi bir model. Kasa hava alacak bir yerde mi? O kart için o sıcaklıklar fazla. Genişletmek için tıkla... Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 20 Şubat 2020 #12 Noilud dedi: Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi? Genişletmek için tıkla... Etrafı kapalıysa sorun yaratabilir, dar yerlere pek koymayın derim.
Noilud dedi: Kasa yerde duruyor. Yukarıda dursa sıcaklık düşer mi? Genişletmek için tıkla... Etrafı kapalıysa sorun yaratabilir, dar yerlere pek koymayın derim.
N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #13 Caner Uncu dedi: Etrafı kapalıysa sorun yaratabilir, dar yerlere pek koymayın derim. Genişletmek için tıkla... yok etrafı kapalı değil
Caner Uncu dedi: Etrafı kapalıysa sorun yaratabilir, dar yerlere pek koymayın derim. Genişletmek için tıkla... yok etrafı kapalı değil
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 20 Şubat 2020 #14 Kasa tarafında bir sorun yok o zaman.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 20 Şubat 2020 #15 Noilud dedi: Ekran kartının sıcaklığı 78-79 dereceye kadar çıkabiliyor. Normal mi? İnternette baktığım testlerde bu model maksimum 70 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı kart ile 70-72 derece arası alıyorum. Yaz kış fark etmiyor fanlar kendini ona göre ayarlayıp sıcaklığı aynı tutuyor.
Noilud dedi: Ekran kartının sıcaklığı 78-79 dereceye kadar çıkabiliyor. Normal mi? İnternette baktığım testlerde bu model maksimum 70 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı kart ile 70-72 derece arası alıyorum. Yaz kış fark etmiyor fanlar kendini ona göre ayarlayıp sıcaklığı aynı tutuyor.
N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #16 55superx dedi: Aynı kart ile 70-72 derece arası alıyorum. Yaz kış fark etmiyor fanlar kendini ona göre ayarlayıp sıcaklığı aynı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Fan hızların dokunmuyorum kendisi yapıyor. Donanımsal bir sıkıntı mı var acaba? Garantiye mi gönderiyim mi?
55superx dedi: Aynı kart ile 70-72 derece arası alıyorum. Yaz kış fark etmiyor fanlar kendini ona göre ayarlayıp sıcaklığı aynı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Fan hızların dokunmuyorum kendisi yapıyor. Donanımsal bir sıkıntı mı var acaba? Garantiye mi gönderiyim mi?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Şubat 2020 #17 Noilud dedi: Fan hızların dokunmuyorum kendisi yapıyor. Donanımsal bir sıkıntı mı var acaba? Garantiye mi gönderiyim mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci ısısı nasıl? Garantiye göndermelisin.
Noilud dedi: Fan hızların dokunmuyorum kendisi yapıyor. Donanımsal bir sıkıntı mı var acaba? Garantiye mi gönderiyim mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci ısısı nasıl? Garantiye göndermelisin.
N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #18 CillianMurphy dedi: İşlemci ısısı nasıl? Garantiye göndermelisin. Genişletmek için tıkla... işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında
CillianMurphy dedi: İşlemci ısısı nasıl? Garantiye göndermelisin. Genişletmek için tıkla... işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Şubat 2020 #19 Noilud dedi: işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında Genişletmek için tıkla... Boşta mı o değerler?
Noilud dedi: işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında Genişletmek için tıkla... Boşta mı o değerler?
N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #20 CillianMurphy dedi: Boşta mı o değerler? Genişletmek için tıkla... oyun oynarken