CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Şubat 2020 #21 Noilud dedi: oyun oynarken Genişletmek için tıkla... Durum normal. Garantiye yollamanda fayda var.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 20 Şubat 2020 #22 Noilud dedi: işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında. Genişletmek için tıkla... O bende 70-72 derece civarında. (İşlemci de aynı şansa bak ) Bence sorun kasada değil direk ekran kartında. Garantiye yolla.
Noilud dedi: işlemcim ryzen 5 2600 stok soğutucu kullanıyorum genel olarak 55-65 derece arasında. Genişletmek için tıkla... O bende 70-72 derece civarında. (İşlemci de aynı şansa bak ) Bence sorun kasada değil direk ekran kartında. Garantiye yolla.
Semihx Decapat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 52 20 Şubat 2020 #23 Zero frozr mod on olabilir mi çünkü 60 dereceye kadar fan çalışmama özelliği bulunmakta onu bir kapatıp denemeni tavsiye ederim Semihx dedi: Zero frozr mod on olabilir mi çünkü 60 dereceye kadar fan çalışmama özelliği bulunmakta onu bir kapatıp denemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Çünkü bende strix modeli kullanıyorum 0 desibel modunu açarsam ısınması gayet normal
Zero frozr mod on olabilir mi çünkü 60 dereceye kadar fan çalışmama özelliği bulunmakta onu bir kapatıp denemeni tavsiye ederim Semihx dedi: Zero frozr mod on olabilir mi çünkü 60 dereceye kadar fan çalışmama özelliği bulunmakta onu bir kapatıp denemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Çünkü bende strix modeli kullanıyorum 0 desibel modunu açarsam ısınması gayet normal
N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #24 Semihx dedi: Zero frozr mod on olabilir mi çünkü 60 dereceye kadar fan çalışmama özelliği bulunmakta onu bir kapatıp denemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... zero frozr modunu nerden kapatabilirim
Semihx dedi: Zero frozr mod on olabilir mi çünkü 60 dereceye kadar fan çalışmama özelliği bulunmakta onu bir kapatıp denemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... zero frozr modunu nerden kapatabilirim
Semihx Decapat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 52 20 Şubat 2020 #25 Msi gaming app modeli olması lazım orada bir yerde 0dB modu olacak onu on ise off yap sonra gel bekliyorum seni
Msi gaming app modeli olması lazım orada bir yerde 0dB modu olacak onu on ise off yap sonra gel bekliyorum seni
N Noilud Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #26 Semihx dedi: Msi gaming app modeli olması lazım orada bir yerde 0dB modu olacak onu on ise off yap sonra gel bekliyorum seni Genişletmek için tıkla... çok bir şey değişmedi yine de sağ ol garantiye yollayacağım büyük ihtimalle
Semihx dedi: Msi gaming app modeli olması lazım orada bir yerde 0dB modu olacak onu on ise off yap sonra gel bekliyorum seni Genişletmek için tıkla... çok bir şey değişmedi yine de sağ ol garantiye yollayacağım büyük ihtimalle
S Samet724 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 14 22 Temmuz 2020 #27 bende de aynı kart var ve bende aynı sorunu yaşıyorum