efee54 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 5 25 Mayıs 2020 #1 MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ekran kartım bu, her zaman fanları çalışıyor. Driver'lerini falan da kurdum, Afterburner falan yükledim. Ne yapmam gerekiyor?
MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ekran kartım bu, her zaman fanları çalışıyor. Driver'lerini falan da kurdum, Afterburner falan yükledim. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm DiamondBullets06 25 Mayıs 2020 Zero Frozr teknolojisi bu kartta yok bildiğim kadarıyla. Durmaması normal.
tunahanozenir Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve elektronik 25 Mayıs 2020 #2 MSI Afterburner fan ayarlarından yapabilirsin oradan dene eğer olmaz ise ekran kartı sürücüsünü farklı bir sürüm ile değiştirmeyi dene. Oda olamaz ise kaçak var demektir ekran kaptınca duruyor ise kabloyu test et veya farklı bir girişe takmayı dene. Artı 0 Eksi
MSI Afterburner fan ayarlarından yapabilirsin oradan dene eğer olmaz ise ekran kartı sürücüsünü farklı bir sürüm ile değiştirmeyi dene. Oda olamaz ise kaçak var demektir ekran kaptınca duruyor ise kabloyu test et veya farklı bir girişe takmayı dene.
mahmuttepe Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #3 fan speed'in orda ayarlama kısmına tıklayınca durması lazım. Artı 0 Eksi
DiamondBullets06 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 459 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 Zero Frozr teknolojisi bu kartta yok bildiğim kadarıyla. Durmaması normal. Artı 0 Eksi Çözüm