MSI GTX660 Twin Frozr veya ZOTAC GTX660 Ti

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.982
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Arkadaşlar bir kaç gündür Dell Precision T3500 bilgisayarıma ekran kartı arıyordum. Fakat bugün vatanda bir fırsat olduğunu gördüm bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

Aklımda MSI TWIN FROZR GTX 660 almak vardı fakat boyutu çok büyük olduğunda kasama sığmayacağından endişem vardı. Bu yüzden bugün biraz araştırma yapayım dedim vatan bilgisayarda Zotac'ın GTX660 Ti modelinin indirimde olduğunu gördüm normalde haftasonu %25 indirimli hali 600 TL iken internette 550 TL biraz düşündüm ve onu almak mantıklı geldi. Bütçem 500 TL'di fakat 50 tl daha ekleyip iyi bir şey alayım dedim. Fakat beni tereddüte düşürün diğer açtığım konularda Mr_Yamyam abi bu ekran kartı çok yüksek performanslı bir kart değil dedi ve beni MSI TWIN FROZR yöneltti. Şimdi birde size bu ekran kartını sunuyorum sizce bu ekran kartı nasıldır ? İyi derseniz beni çok sevindireceksiniz çünkü kaç gündür MSI TWIN FROZR kasaya nasıl sığdıracağımın derdindeyim bu ekran kartı biraz ufak olduğu için kasaya rahatlıkla sığacaktır. Ama illa MSI TWIN FROZR iyi diyorsanız onu bir şekilde halledeğim.

MSI TWIN FROZR: VATAN COMPUTER - MSI - GTX660 Twin Frozr GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

ZOTAC: VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 Ti GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Karşılaştırma:

Ti ibaresi zaten daha performanslı kartlarda kullanılan bir ibaredir ve özellik bakımından Ti'siz versiyonuna göre daha iyi bir kart'dır. Zotac GTX660 Tİ almanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışmasız Zotac. Ama MSI'ın Ti modelini alırsan o zamanda tartışmasız MSI. İkisi aynı kart değil zaten ama GTX 660 Tİ daha performanslı.

Sağolun arkadaşlar Beni kızgın çöllerden serin sulara götûrdünüz. MSI Ti geçemeyeceği zaten biliyorum çünkû büyük kartlar daha performanslı olur.

İki kartı karşılaştırman doğru olmaz. İkisi farklı kartlar. Ti tabii daha performanslı.

Yav benim amacım kasaya sığan kartı almak. Mr_Yamyam abi bana zotac gtx 660 çok performaslı olmadığını söyledi eğer bu gtx 660 ti'de o kadar performanslı değilse MSI bir şekilde sığdırıcağım eğer bu gtx ti msi hemen hemen eşdeğer bir kart ise sığdığı için bunu alayım kafam rahat olur.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı