Msi GTX750 Twin Frozr kullanıcı incelemesi

Bir yandan iyi bir yandan kötü demişsin. Kötü yanı nedir mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü yanı fanı kontrol edemediğimiz için daha serin tutma girişimi çabasız kalıyor.

İyi tarafı ise bilinçsizce yapılan overclock işlemince fanın normal seviyede veya ayarlanmaması yüksek ısıya sebebiyet verecektir. Bunun önüne geçmek için böyle bir şey yapılmış olabilir.

@THE_MILLER konuya yeni oyun testlerini ekleyeceğim. Düzenle seçeneği yok. İlgilenirseniz sevinirim.

Arkadaslar 750ti nin tek ve çift fanlı versiyonları var bende yakında almayı düşünüyorum 500W güç kaynağım var hangisini tavsiye edersiniz şimdilik AMD A8 6600K apu ile idare etmeye çalışıyorum.

Arkadaslar 750ti nin tek ve çift fanlı versiyonları var bende yakında almayı düşünüyorum 500W güç kaynağım var hangisini tavsiye edersiniz şimdilik AMD A8 6600K apu ile idare etmeye çalışıyorum.

Monitörün FullHD değilse tek fanlı işini görür.

Full Hd 1920x1080 oluyor değilmi ben a8 6600k apu da mönitörüm bu çözünürlüğü önerdiği için kullanmaktayım ?

A8 6600k işlemci ile crossfire olan kartlar mevcut. İstersen uygun kartları kullanarak düşük bütçe ile işi halledebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…