MSI GTX750Ti TwinFrozr hakkındaki yorumlarınız ?

ahmet0715

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2013
Mesajlar
86
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ekran kartı hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Bu ekran kartını Ocak-Şubat gibi alabilirim. Bu ekran kartını kullanan, kullanmış, denemiş arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Bu cihazda beni çeken şey ise hem güç tüketiminin çok az olması, yeni bir mimari sayılır ve de güç girişine gereksinim duymaması. Bunlarla ilgili yorumlarınız var ise özellikle güç girişi olmaması sıkıntı yaratır mı bilmek istiyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden. Unutmadan söyleyeyim. Ekran kartını Ocak-Şubat gibi alacağım yani zamanım var. Ocak Şubat gibi bu fiyat aralığında ve bu segmentte başka bir alternatifim olur mu ?
 
Yeni mimariye sahip kaliteli bir kart seçmişsin.
Güç tüketimi oldukça az bir GPU, almadan önce tekrar konu aç fiyatlarda değişme olabilir.
 
1080p çözünürlükte orta ayar seviyesinde kullanıma uygun olan bir kart. Özellikle 1080p altında süper denecek kadar iyi. 1080p olunca da orta ayar oluyor ama watt başına performansı müthiş.
 
Twinfrozr almana gerek yok ben ph kullanıyorum kart boşta 30, yükte 70 derece. Ayrıca oyunları medium değil high oynatıyor.
 
Biz medium derken en az manasında diyoruz. Bazı oyunları'da ultra ayarda açacaktır. Sendeki ekran kartı msi mı yoksa asus mu? Yani anladığım kadarı ile tek fanlı olanı. @Zeess
 
GTX 750 de tıpkı yeni GTX 970 ve 980 gibi maxwell mimarisiyle üretilmiştir. Güç tüketimi oldukça düşüktür.

Bu kart ile hangi oyunları oynamayı düşünüyosunuz?
 
Battlefield 4, DotA 2, Batman Arkham (City-Origins), DayZ diye devam ediyor oynadığım oyunlar. Şimdiki ekran kartım Asus HD6670 gddr5 yetersiz gelmeye başladı.

Ek olarak: Batman Arkham Knight, eğer mümkünse GTA V
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı