MSI GTX770 İle Sistem Toplama

Burak1905

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemimin son halidir. Daha sonra 4 GB RAM daha alacağım. Bu sistem ile ilgili fikirlerini bekliyorum. Bütçe konusunda bu bütçeyi daha fazla aşmam zor.

ads%C4%B1z-png.18028

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    70,3 KB · Görüntüleme: 727
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı kısmayıp daha sonra 4 gb ram alacağım. İlk olarak bende bu anakartı seçmiştim de biraz daha iyisi benim için daha iyi olacaktır.

Anakartı kısmayıp daha sonra 4 gb ram alacağım. İlk olarak bende bu anakartı seçmiştim de biraz daha iyisi benim için daha iyi olacaktır.

Hangi özelliğini kullanacaksınız anakartın ? OC yapmayacaksanız çok daha düşük bir anakart dahi işinizi görecektir. Bu anakart da haddinden pahalı zaten. Bütçenizi ona göre ayarlayalım.

Mert Bey'in dediklerine gayet mantıklı, uymanızı tavsiye ederim. 4GB ram kısa zamanda yetersiz kalabilir oyunlar için. Ayrıca Gtx770'i oyun içinse değiştir falan denmiş. Dinlemeyiniz anlamsız bir cümle..

Ekran kartını r9 280x'e indir. Kasayada gereksiz para verirsin z11 alırsan. Bence kasayla beraber gelen bir güç kaynağı seçmek fiyat olarak biraz daha düşük olabilir. Dediğim değişiklikleri yap. Böylelikle 8GB RAM'i de alabilirsin. Bu arada R9 280x daha iyi bir karttır diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun. :like:

Beyler oc yapmayı düşünüyorum fakat birkaç parçadan kısmama gerek yok ram için. Çünkü ram'i 1 ay sonra alacağım.

Ayrıca ekran kartı oyun oynamak için yeterli midir ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı