MSI GTX960 Sistem

Daha fazla  
Benim intel core i7 6800k işlemcim ve GTX 960 ekran kartım var.

MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı

Intel® Core™ i7-6800K Processor (15M Cache, up to 3.60 GHz) Teknik Belgeler

Bu iki aletin yanına:

GIGABYTE X99-UD3 Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3000MHz (O.C.) Anakart

Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram

Almayı düşünüyorum ama power supply ve işlemci soğutucu hangisini alsam bilemiyorum. Bi de bu anakartla , RAM olur mu onu da söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx960 yerine GTX1050 ti tercih edebilirsin daha uygun fiyatta ve güncel internette performans testlerini bulabilirsin. Ayrıca bütçeni yazarsan daha iyi bir sistem toplayabiliriz.

GPU işlemcinin yanında sönük kalmış. Soğutucu olarak Akasa Venom A10, PSU olarak Aerocool Kcas 600w alabilirsiniz. Parçaları Vatan'dan almayın. Fiyatları yüksek.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Ben ekran kartıyla işlemciyi aldım şuan elimde hani ona yapılacak bişe yok peki işlemciye darboğaz yaptırır mı ?

Ben anakartı başka bi yerde bulamadım , aynı şekilde RAM 'i de buladım.
Eğer siz bulabilirseniz link atarsanız makbule geçer. (Mümkünse güvenilir sitelerden olursa)

Gtx960 yerine GTX1050 ti tercih edebilirsin daha uygun fiyatta ve güncel internette performans testlerini bulabilirsin. Ayrıca bütçeni yazarsan daha iyi bir sistem toplayabiliriz.

Yaklaşık ekran kartı ve işlemci hariç 2265 tl civarında bütçem var. (Kasa Dahil)

Güç kaynağı olarak :

FSP FSP700-60AHBC 700W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı

Bu power supply 'i alsam bişey fark edermi ?

Güç kaynağı olarak High Power Astro Lite 750w +80GD alabilirsin. Modüler olması avantaj.
Güzel bi güç kaynağı fakat , böyle bir güç kaynağı almaya bütçem el vermez

Sonradan ssd felan da almayı düşünüyorum daha makul fiyatlı power almayı düşünüyorum.
Üsteki powerlardan fiyat aralığını anlayabilirsin aklına daha güzel bişe gelirse önerirsen güzel olur.
Modüler olması benim için çok önemli değil .

Güç kaynağına maximum 300 TL veren bir insan olarak şunu öneririm. Kullanmıştım zamanında güzeldir. High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply Fiyatı

Güzel bir power içim ısındı.
Teşekkürler

Bişey daha sormak istiyorum.
Benim anakartımın fiyatına yakın yani 900-1200 tl civarı önerebileceğiniz, hani bunu alsan daha mantıklı olur dediğiniz bi anakart varmı.
(1350 tl olur mu bilmem ama hani 1200 de şart değil bu civarlarda olsun.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı