MSI GTX960 tabanlı sistem toplama

sqerty

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şuan elimde MSI GTX960 4G ekran kartı var. Buna ek olarak işlemci i5 4690. Fakat anakartta kararsız kaldığım için görüşlerinizi almak istedim.

Ekran Kartı : MSI GTX960 4G
İşlemci : i5 4690
Ram : 8gb

Anakartın bütçeye uygun olması ve msi olması tercihimdir. Öneri olarak H81M-C önerildi gittiğim mağazalar tarafından. Teşekkür ederim.

kasa yok butcem max 500
Bütçen ne kadar? MSİ H81M PRO VD alabilirsin.
max 500

Elinde kasa var mı? Kasa varsa ve ön panelinde USB 3.0 girişi bulunuyorsa H81M PRO-VD ya da daha üstünü almalısın. Ama USB 3.0 girişine gerek duymuyorsan H81M-C alabilirsin. O işlemciyle uyumludur ve sorun yaşamazsın.
elimde kasa yok güzel bi kasada alıcam oyun bilgisayarı olarak topluyorum

Önerdiğim anakart yeterlidir. İstersen MSİ H97 Gaming 3 modelini de alabilirsin.

Kasa olarak Zalman Z3 Plus 600 Watt modelini alabilirsin. Güç kaynağın varsa Z3 Plus kasanın içinde PSU olmayan versiyonunu al.

Ekran kartı hariç bütçenizi söyleyebilir misiniz? Daha yardımcı olabiliriz. Bütçe yetiyorsa bunu öneriyorum:
2000 lira vs650.png

Testlerde de açık olarak gözüktüğü gibi R9 380 GTX 960'a göre daha iyi performans veriyor. Eğer Nvidia yazılımlarını kullanmayacaksanız şiddetle R9 380 almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı