İyi günler arkadaşlar. Bugün bir dergi ilanında "Yeni MSI GTX970 GAMING 100ME 4GB 256Bit GDDR5 2xDVI HDM ekran kartı çıktı." diye bir ilan vardı. Bu 100ME ekran kartının MSI GTX970 GAMING'den farklı nedir ? Fiyatları bile hemen hemen aynı çünkü.
Not : MSI GTX970 GAMING ekran kartımı coil whine sorunu nedeniyle 2. defa iade ediyorum.
Özel üretim olan 100ME'de artı olarak backplate var, biraz daha ağır ve mouse pad hediyesi var..Ama sanırım bu coil whine biraz şansa kalmış gibi..çünkü bende de gaming olanı var ve şu ana kadar bir coil whine sorunu ile karşı karşıya kalmadım
Garantiyi bir tarafa koyalım, kendime 970 alıcam ama Asus, MSI, Evga arasında gidip geliyorum. Evga güzel, ama 970lerde neden güç girişlerine ortaya doğru yaptı ki ..
Evga'nın soğutma sorunuyla karşı karşıya kalan birçok kişi oldu...Tabi ki herkesin kendi tercihidir ama evga'da problem yaşayanlar msi'ye göre daha fazla...
Evga'nın soğutma sorunuyla karşı karşıya kalan birçok kişi oldu...Tabi ki herkesin kendi tercihidir ama evga'da problem yaşayanlar msi'ye göre daha fazla...
O sorun sadece SC modelinde yaşandı. Fakat emin olun tek bir ısı borusu temas etmese bile ASUS'tan daha soğuk kalabiliyor. Ben SSC öneriyorum ve bu sorun bu modelde yok.